Keskustelu:Tomi Riihimäki

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Merkitsin roskaksi, koska sisällöllä ei ollut mitään tekemistä tietosanakirjan kanssa. Samulili 20:13 loka 26, 2004 (UTC)

Oikeassa olet... --Mikko Paananen 20:16 loka 26, 2004 (UTC)
Olen samaa mieltä, tosin hyvä ratkaisu olisi mielestäni vaikkapa lyhentää artikkeli sellaiseksi, että siitä kävisi ilmi vähän jotain henkilötietoja jne. Joku joka tietää henkilöstä enemmän kuin minä voisi tehdä sen. Hieman vain huolettaa, koska artikkeli vaikuttaa olevan jatkuvan muuttelun kohteena.JP 22:29 loka 26, 2004 (UTC)
Yritin tehdä tuosta järkevää tynkää (kts. historia) mutta seuraavana päivänä samat herjat palasivat takaisin. Nyt on näköjään lisätty jo epämääräisiä syytöksiä väärinkäytöksistä ja oikeusjutuista. (Vrt. "Tiettävästi ... käynyt häiriköimässä puolueen jäsenen kotioven takana") --Mikko Paananen 22:36 loka 26, 2004 (UTC)
Palautin nyt kommellusten kautta artikkelin takaisin siihen tynkäversioon, jonka teit. Vastaisuudessa lienee syytä käyttää järeämpiä aseita, mikäli artikkelia jatkuvasti muokataan POV:impaan suuntaan.JP 22:54 loka 26, 2004 (UTC)

Oppiarvo epävarma: katso keskustelua [1]

Miksi asiatietoa poistettu? Sensuuria![muokkaa wikitekstiä]

Miksi seuraavaa asiatietoa on poistettu Wikipedian artikkelista? Eikö henkilöiden rötöksistä saakkaan kirjoittaa Wikipediaan? Kyseessä on tarkkaa asiatietoa, jonka kuka tahansa viitseliäs voi varmistaa siinä mainituista lähteistä.

Jos poliittikkoja koskeviin juttuihin ei saa laittaa mainintaa poliitikkojen saamista tuomioista ja rötöstelyistä, odotan, että seuraavan tiedon poistanut ryhtyy myös järjestelmällisesti poistamaan kaikkien muiden suomalaisten poliitikkojen tiedoista kaikki viittaukset heidän saamiin tuomioihin. Mikäli näin ei tehdä, pitää perustella, miksi juuri Tomi Riihimäen rötöstelyistä ei saa kirjoittaa, mutta muiden poliitikkojen rötöstelyistä saa kirjoittaa.Kommentin jätti 83.233.181.50 (keskustelu – muokkaukset).

IP-osoitteiden takaa tapahtuva mustamaalaus ei ole erityisen kiinnostavaa. Lisäksi siinä on merkittävä neutraalisuusongelma, eikä kukaan muu jaksa tarkistaa noita tietoja diaarinumeroiden takana. Mikropuolueiden jäsentenvälinen riitely ei ole ollut niin erityisen kiinnostavaa että siitä olisi päätynyt tietoja mihinkään tiedotusvälineisiin joista voisi kätevästi checkata asiat netistä. Et muuten saa mitään aikaa herjaamalla ex-puheenjohtajaa ainakaan Wikipediassa, suosittelen purkamaan pahaa oloa suomi24:ssa. --Mikko Paananen 30. tammikuuta 2009 kello 01.18 (EET)