Keskustelu:Tomi Lindfors

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Maaotteluita pelannut urheilija on aina merkittävämpi kuin riviurheilija. Lindfors on osallistunut kansainväliseen maaotteluturnaukseen Suomen paidassa. B-maaottelutkin merkitsevät, ei Suomen peliasua kuka tahansa saa päälleen pukea. On myös Mestis-mestari. Ja jos aivan tarkkoja ollaan, niin Lindfors on pelannut teoriassa liigapelejä - liigan karsintapelitkin lasketaan liigapeleiksi, ja viime kauden päätteeksi Lindforsin Jukurit pelasi KalPaa vastaan karsinta/tasonmittaussarjan. Myös Suomen jääkiekkoliitto tulkitsee asian olevan niin, että alemman tason ja ylemmän tason karsintasarjat luokitellaan ylemmän sarjan peleiksi. Ainakin näin jääkiekkoliitto ottelut tilastoi ja peliohjelmaa tiedottaa. --Jillord 18. helmikuuta 2008 kello 21.34 (UTC)

Onkohan tässä nyt kyse tuosta virallisesta B-maajoukkueesta eli olympiajoukkueesta, vaiko tuosta "mestis-maajoukkueesta"?Tetopa 19. helmikuuta 2008 kello 17.45 (UTC)
Mestis-paskasta ilmeisesti. Ja karsinta ei ole SM-liigaa, vaan sarjan ulkopuolisia pelejä. SM-liigaan lasketaan runkosarja ja playoffit, ei esim. harjoitusottelut. --Matti-92 21. helmikuuta 2008 kello 16.38 (UTC)
Ja sinäkö sen päätät, mitä SM-liigastatuksen saaviin peleihin lasketaan? Mihin lähteisiin tämä mahtaa nojautua? Nimittäin SM-liiga itse luokitteli mm. viime kauden karsintapelit SM-liigatilastojen joukkoon. Sinun "poistopaskaasi" (sallinet vastaavan alatyylisen ja mutu-pohjaiseen purkaukseen perustuvan ilmaisun mitä itsekin käytät) kun ei ole luottamista: olit heittänyt merkittävyysmallineen muun muassa Matti Koistiselle, joka nyt kuitenkin on pelannut neljänä peräkkäisenä kautena SM-liigapelejä ja näin ollen ylittää kevyesti kriteerit. Ihan vinkiksi: asioita voi välillä myös tutkia ennen kuin hutkii, Koistisenkin liigauran selvittämiseen meni noin 15 sekuntia.
Samoin tämä "Mestis-paska" eli Mestis-maajoukkue osallistui turnaukseen, jossa se kohtasi sekä Ranskan maajoukkueen, USAn kakkosmaajoukkueen että Venäjän kakkosmaajoukkueen. SJL myös noteeraa tilastoissan Mestis-maajoukkueeseen osallistumiset B-maaotteluiksi. Kansainväliset turnaukset maajoukkuepaidassa, muiden maiden A-maajoukkueita vastaan ovat merkittäviä, ja tekevät pelaajista merkittävämpiä kuin satunnaiset rivipelaajat. Muukin voi olla merkittävää kuin SM-liiga tai NHL. Mutta ehkä asioiden näkeminen laajemmassa kontekstissa on liikaa vaadittu 15-vuotiaalta koulupojalta: onhan aina helpompi vain poistella asioita kuin tuottaa tai luoda asioita, saatika yrittää aikaansaada asiallista ja rakentavaa konsensusta. --Jillord 22. helmikuuta 2008 kello 01.00 (UTC)

Aivan samaa mieltä Jillordin kanssa, ei missään tapauksessa pidä poistaa! Mikä ihmeen Mestis-pelaajien artikkeleiden poistovimma Matti-92:sella on? Hyvä kun et sentään ole Antti Laakson artikkelia poistamassa.. edit: Näköjään olet. --Viltsu5 22. helmikuuta 2008 kello 15.22 (UTC)