Keskustelu:The Miracle

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

En tiedä, onko tuohon mallineeseen tarkoitus sijoittaa vain edellinen ja seuraava studioalbumi vai otetaanko muutkin levyjulkaisut huomioon. Jos otetaan, A Kind of Magic pitäisi vissiin vaihtaa Live Magiciin ja Innuendo At the Beebiin... --Jetman 1. lokakuuta 2006 kello 08.00 (UTC)

Queen-artikkelissa diskografia on ainakin jaoteltu selkeästi studioalbumeihin, livetaltiointeihin ja kokoelmiin. Minusta tuo on ihan hyvä jaottelu, ja sen voi säilyttää myös artikkeleissa. Nyt varsinkin kun kokoelmista ja livelevyistä ei ole artikkeleita. Olen tässä kyllä innokkaasti koittanut parannella noita Queenin levyartikkeleita joten varmasti jossain vaiheessa teen livelevyistäkin artikkelit, sitten voidaan tehdä ratkaisuja tuon suhteen, mutta olkoon toistaiseksi näin että edellinen ja seuraava ovat vain studioalbumeja. Pitänee vilkaista sitten vaikka mallia en-wikistä, millä tavalla tuo on ratkaistu siellä... --Kimmo Laine 16. joulukuuta 2006 kello 13.38 (UTC)
Näkyy olevan en-wikissä oma malline live-albumeille, ja oma studioalbumeille. Studio-albumimallineessa listataan vain studioalbumeja, ja livessä livejä seuraavaksi ja edelliseksi. --Kimmo Laine 16. joulukuuta 2006 kello 13.41 (UTC)