Keskustelu:The Man Who Sold the World

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

"Tämä teki albumista heavy metal -vaikutteisen, mikä erottaa sen Bowien edellisestä albumista, Space Odditystä." Nykyajan käsitys heavy metalista on niin kaukana Bowien varhaistuotannon heavy metal -vaikutteista, että onkohan tämä kommentti aiheellinen? 31. elokuuta 2008 kello 01.17 (EEST) Kommentin jätti 89.27.19.202 (keskustelu – muokkaukset)

Itsekin kyseenalaistan albumin olevan tyyliltään heavy metalia. Aikoinaan jopa poistin heavy metalin tuosta albumimallineen tyylilaji -kohdasta, mutta hyvin pian se iskettiin sinne takaisin vedoten en-wikiin. Itse pidän albumin tyyliä hard rockina. Äänimaailma on kaukana esim. Black Sabbathin heavy metaliksi lajitellusta Paranoid -albumista, joka julkaistiin samana vuonna kuin tämä. --Sblöbö 8. elokuuta 2009 kello 21.33 (EEST)
Sellainen täsmennys artikkelin aloittajana, että ainakaan minä en sitä sinne iskenyt takaisin, vaan sen on tehnyt joku ip-osoite noin kahdeksan kuukautta sen jälkeen kun se on sieltä poistettu. Kappaletta on sittemmin muokattu muotoon "äänimaailmaltaan raskaampi kuin Bowien edellinen albumi".--IA 26. lokakuuta 2009 kello 00.53 (EET)