Keskustelu:The Chant

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Siis miksi sivu on poistossa muokkailin sitä vasta tallensin sen jotta näkisin miten linkki systeemi toimii ja nyt sitä ei enää voi muokata?!? Ja sitte kehtaa tulla vielä viestin perään jossa ilmoitetaan asiasta joka ei sitä selventänyt PÄTKÄÄKÄÄN "Joka tapauksessa tervetuloa Wikipediaan! –Siliamaav" Tämä menee jo naurettavaksi.. Kommentin jätti Gwasa (keskustelu – muokkaukset).

Artikkelia voit toki muokata, vaikka siinä on roskamerkintä. Laitoin nyt merkittävyys-mallineen, että katsotaan mikä tämän yhtyeen merkittävyys Wikipediassa on. Siliamaav 8. helmikuuta 2008 kello 12.41 (UTC)

On suomalainen nouseva yhtye josta tullaan vielä kuulemaan. Emmehän haluisin ilkeiden moderaattoreiden tuhoavan tätä mahdollisuuttta kertoa sinullekkin yhtyeestä. The Chant on neutraalia rock musiikkia soittava yhtye jonka vähemmän asiaan tutustunut saattaa sekoittaa H.I.M.iin. --Gwasa 8. helmikuuta 2008 kello 13.04 (UTC)

Selittelyt ei auta, mutta olisit maininnut julkaistun levyn, se on merkittävää. --Ulrika 8. helmikuuta 2008 kello 13.08 (UTC)
Joo laitoin sen juuri tonne noin just vasta tulin koulusta kotiin tuli vaa mieleen tehä tää sivu koska koulussa julisteita on melko paljon koska yhtyeen kitaristi on luokanvalvoja-ni/mme EDIT : Muokkailen koko ajan lisää kuha kerkeen --Gwasa 8. helmikuuta 2008 kello 13.13 (UTC)
Itse asiassa minä löysin sen albumitiedon neistä ja lisäsin sinne, mutta sinä näyit lisänneen julkaisupäivämäärät. Mutta saat kunnian:) Kannattaa muuten tehdä mahdollisimman valmiiksi artikkelin ennen kuin tallentaa, ettei tule turhia poistoehdotuksia. Jos albumitieto olisi ollut heti kättelyssä artikkelissa, ei tätäkään hässäkkää olisi syntynyt. Mutta eihän sitä kaikkea voi tietää. Lisää vaan niin paljon tietoa kun löydät, mutta mielellään myös lähteet, mistä tieto on peräisin. --Ulrika 8. helmikuuta 2008 kello 15.00 (UTC)