Keskustelu:Tex Willer

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Muistelen lukeneeni Sarjainfosta että Tex on suosittu ex-Jugoslaviassa, Kreikassa ja Turkissa. No, tilanne on voinut muuttua. --Frank 21. maaliskuuta 2006 kello 09.38 (UTC)

Tex Killer -nimestä on juttua molemmissa suomalaisissa Tex Willer -tietokirjoissa. Lisäsin kirjatkin artikkeliin. Mutta googlettamalla Tex Killer, voi jutun varmistaa. --Frank 1. elokuuta 2006 kello 12.37 (UTC)

---

Kommentoisin seuraavaa hieman: "Kit Willer ja Tiger ovat molemmat rohkeita ja neuvokkaita nuoria miehiä."

Olen lukenut ainakin yhden Tex-tarinan, jossa Tiger mainitaan nuorena miehenä, jotakuinkin samanikäisenä kuin Kit, luulisin. Toisaalta olen lukenut tarinoita, joissa Tiger kuvataan aikuisena jo Texin vaimon kuoleman aikoihin, jolloin Kit oli vasta tuskin muuta kuin sylilapsi: tässä tapauksessa Tiger olisi parikymmentä vuotta Kitiä vanhempi eli siis varmaankin Texin ikäluokkaa, keski-ikäinen... --Methem 14. lokakuuta 2006 kello 14.34 (UTC)

Nuorempi kuin Tex, vanhempi kuin Kit. Hornan kekäleet -kirjassa tästä mainittiin jotakin. -tKahkonen 14. lokakuuta 2006 kello 15.01 (UTC)

Tämä virhe voi aiheuttaa väärinkäsityksiä[muokkaa wikitekstiä]

Texin piirtäjäksi mainittu José Ortiz ei kyllä millään ole jalkapallon pelaaja, linkin mukaan on. Luultavasti linkki ohjaa toisesta José Ortizista kertovaan artikkeliin, mutta en osaa korjata sitä virhettä. Joku fiksumpi voisi käydä tekemässä sen.
85.217.33.48 13. marraskuuta 2012 kello 17.41 (EET)[vastaa]

Korjasin José Ortiz (sarjakuvapiirtäjä) ja myös Colin Wilson (sarjakuvapiirtäjä). Englanniksi: en:José Ortiz (comics) ja en:Colin_Wilson_(comics). -tKahkonen 13. marraskuuta 2012 kello 21.48 (EET)[vastaa]

Moi.

Tietääkseni Kitin äitiä ei ole koskaan vahvistettu, vaan kyseessä on puhtaasti fanien kehittämä teoria.

Joissain tarinoissa Kitin kerrotaan olevan puoliksi intiaani, joissain puoliksi navajo ja jossain tarinassa Tex taisi puhua vaimostaan joka kuoli isorokkoon. Yhtä kaikki, alkuperäiset kirjoittajat eivät ole mitään näistä teorioista vahvistaneet, vaan Kitin äiti ja Texin mahdollinen vaimo ovat mysteereitä joihin emme saane koskaan varmaa tietoa.


Tieto, että Kitin äiti ja Texin vaimo olisi tämä Lillith ei siis ole sellainen joka totena pitäisi esittää.


Olen toki joskus ennenkin ollut väärässä, mutta näin minä ainakin olen tämän ymmärtänyt. EkBass (keskustelu) 31. heinäkuuta 2023 kello 19.26 (EEST)[vastaa]