Keskustelu:Teho (energiajuoma)

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Haettu osoitteesta http://fi.wikipedia.org/wiki/Malline:S%C3%A4ilytetty

Hienompi energiajuoma, omistaa pullottajansa: "Teho on Hartwallin omistava energiajuoma." "Teho tölkkin pohja väri on keltainen ja siinä on mustia kuvioita." Tämän tölkkin haluaisin minäkin jää kaappiini juhannus aaaton iloksi. --jeepo 24. kesäkuuta 2005 kello 19:41:08 (UTC)

Miksei tuossa ravintosisältöluettelossa suoraan sanota, kuinka paljon sokeria juomassa on? Kommentin jätti Teho (energiajuoma) (keskustelu – muokkaukset).

Täysin suomalainen?[muokkaa wikitekstiä]

Mielestäni TEHO- energiajuoma ei ole täysin suomalainen energiajuoma, koska Energiajuomaporetabletit on valmistettu Saksassa.

91.155.135.108 26. marraskuuta 2009 kello 20.58 (EET)[vastaa]


Pure!:n karkkimainen maku ja tuoksu?[muokkaa wikitekstiä]

Miksei näin ollen myös Tehon artikkeliin ole kirjoitettu, sen maun vastaavan jotain karkkia? Mielestäni Teholla on karkin tapainen maku. Kommentin jätti 109.204.171.193 (keskustelu)

Maistuu Dynami:t Energiajuomalta

Joku tomppeli oli mennyt kirjoittamaan tonne, että "Virossa myytävä energiajuoma Dynamite on täysin samaa tavaraa kuin teho, resepti on sama, mutta nimi eri" Älkäähän oikeasti kirjoitelko tonne mitään kun ette mistään mitään tiedä. Teho ja Dynami:t ovat täysin eri juomia, dynami:t maistuu makeammalta kuin teho. Kommentin jätti MosseFIN (keskustelu – muokkaukset)