Keskustelu:Tarhaomenapuu

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Minusta on vähintäänkin outoa, ettei wikipediassa ole artikkelia "omena", vaan sivu ohjautuu tänne. -- Not really Vinksu 8. helmikuuta 2008 kello 08.04 (UTC)

totta otsikon pitäisi olla omena, eikä mikään tarhaomenapuu

Vandalismia?[muokkaa wikitekstiä]

Onko vandalismia lisätä tietoa ko. sivulle omenapuiden istutuksesta, leikkauksesta yms. linkin kautta? Mielestämme ei. Aiheesta on vaikea saada tietoa ja ohjeistuksemme on suoraan sivulle sijoitettuna liian tilaa vievä, laaja. Toivottavasti linkkiämme ei toistamiseen aiheetta poisteta. Savonlinnan Taimisto -> ohjeita

Linkki, joka johtaa kaupallisen taimitarhan etusivulle vaikuttaa kyllä vahvasti mainokselta. Mikset lisäisi tietoa suoraan artikkeliin? Jos se tosiaankin paisuu liian isoksi, voi sen jakaa osiin, kuten vaikkapa Tarhaomenapuun istutus, Tarhaomenapuun leikkaus jne. —B. Nuhanen 2. maaliskuuta 2008 kello 23.02 (UTC)

Miksi joku poistaa koko ajan lisäämääni tietoa? Eikö täällä wikipediassa saa korjata oikeaksi väärää tietoa? kommentin jätti Usual

Saa totta kai, IP:nä tekemäsi muokkaukset vaikuttivat vandalismilta--Omq 1. syyskuuta 2008 kello 13.21 (EEST)

vai vandalismilta? millä perustellaa? - ehkä kannattaa ensin tarkastaa perustuuko muutos totuuteen vai ei, ennen kuin niitä poistaa roskanakommentin jätti Usual.

Kenenkähän totuutta tuo on että poistit omasta mielestäsi virheellisen käsityksen?--Omq 1. syyskuuta 2008 kello 13.29 (EEST)

on varmaan hauskaa, että sulla on pikkuvaltaa täällä, koska oikeassa elämässä ei sitä ole.Kommentin jätti Usual (keskustelu – muokkaukset)

Artikkeli omenasta[muokkaa wikitekstiä]

Yllätyin kun huomasin ettei täällä ole artikkelia omenasta, vaan se ohjautuu tänne. Fi-wiki taitaa olla poikkeus tässä asiassa. Joku voisi ottaa asiaksi tehdä omena-artikkelin. Itse en ainakaan näe sille mitään estettä. Toki omenaan ja tähän puuhun tulisi päällekkäistä sisältöä, mutta sitten vaan muokkaamaan erilaisiksi. --Stryn (keskustelu) 30. lokakuuta 2012 kello 14.44 (EET)

Lupaava artikkeli -ehdotus[muokkaa wikitekstiä]

Ehdotan artikkelia lupaavaksi sillä se on hyvä --Superbanaani (keskustelu) 11. joulukuuta 2012 kello 11.48 (EET)

Tästä ei tainnut koskaan tulla mitään? --85.76.5.249 29. joulukuuta 2013 kello 09.07 (EET)

Liiallinen Suomi-näkökulma[muokkaa wikitekstiä]

Artikkelissa puhutaan suhteettoman paljon Suomesta. --85.76.5.249 29. joulukuuta 2013 kello 09.07 (EET)