Keskustelu:Tapani Puranen

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Pieni vinkki, valokuva kannattaisi ehkä rajata vähän niin tulisi parempi Musamies 19. marraskuuta 2006 kello 13.58 (UTC)

Lähteettömyys[muokkaa wikitekstiä]

Lisäsin Kolmannen osapuolen -mallineen. Artikkelin ainoakin lähde on ns. kuollut. SibeliusMusicin työtä jatkaa Score Exchange, johon Purasen nuotinnoksia ei näy olevan uploadattuna. Niinikään Aiheesta muualla- osion äänitearkisto-linkit ovat kuolleet, ja nykyisen äänitearkistohaun php-sivuille on vaikea linkittää suoraan tekijäkohtaisesti. Onkohan Äänitearkisto-malline rikki?. Tai ehkä en vaan osaa. Teoston yleisestä teoshausta löysin muistaakseni noin 35 Purasen säv/san sekä noin 20 sovitusta; salanimellä Joachim Brooks 10 työtä lisää.

Artikkelin sisällön ovat suurimmalta osin toimittaneet lähinnä tähän artikkeliin keskittyneet entiset käyttäjät Ellstone ja Tapanipuranen (muokkaukset: Ellstone muok. ja Tapanipuranen muok.). Käyttäjä Ellstone~enwiki on taputellut vaastaavan artikkelin enkkuwikiin. En lähde tässä arvioimaan henkilön merkittävyyttä, kun en ole kuullut Yö-yhtyeen jousisovituksia, Jazminen Ranskan-hittiä tai muitakaan töitänsä.--Micraboy (keskustelu) 2. kesäkuuta 2016 kello 15.12 (EEST)[vastaa]