Keskustelu:Taitopeli.com

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

En kyllä ymmärrä, miten tämä tieto taitopeli.comista on roskaa:

Taitopeli.com on suomalainen, sanapeli-aiheinen pelisivusto. Sivustolla pelaaminen on maksullista ja siellä järjestetään finaaleja, joissa on rahapalkintoja. Nettipelaamisen lisäksi Taitopelejä pelataan katsomalla TV-lähetystä kanavilta Nelonen ja JIM. Toisin kuin netissä, jossa vastaaminen tapahtuu näppäimistöllä, TV:ssä pelaaminen tapahtuu kännykällä. Taitopelejä ovat SanaSeppä, SanaPala ja SanaSeppä English. TV-ohjelmaa juontavat Christian Sandström ja Mikko Kivinen. TV-ohjelman ja nettisivun tuottaa RedLynx.

TkariT 7. kesäkuuta 2007 kello 13.59 (UTC) Kari Koivistoinen

Artikkeli lienee merkitty roskaksi, koska se ei ole tietosanakirjamainen, vaan lähinnä mainos. --Lendu 7. kesäkuuta 2007 kello 14.28 (UTC)

Miten niin mainos? Tuossa on yksi adjektiivi, suomalainen. Samalla perusteella esim. Älypäästä kertova artikkeli pitäisi poistaa, sillä saitti toimii pitkälti samalla periaatteella. Tai vaikk Habbo Hotelista kertova artikkeli. -Kari

Mainos siinä mielessä, että artikkeli ei ole laadultaan Wikipedian tietosanakirja-artikkeli. Artikkelin luomiseksi kannattaa katsoa mallia esimerkiksi Habbo Hotel -artikkelista. Lisäksi artikkelin tämänhetkinen sisältö ei ole kovinkaan tietosanakirjamainen, eikä perustele artikkelin merkittävyyttä. Artikkelia voisi parantaa esimerkiksi muokkaamalla sen standardin mukaiseksi, korjaamalla kieliasua ja lisäämällä siihen tietoja palveluiden käyttäjämääristä, liikevaihdosta ja muista vastaavista. Lisäksi artikkelin ensimmäisen sanan linkittäminen itse verkkopalveluun kielii lähinnä pyrkimyksestä saada palvelulle lisää käyttäjiä pikemminkin kuin pyrkimyksestä tarjota puolueetonta tietoa palvelusta. --Lendu 7. kesäkuuta 2007 kello 14.49 (UTC)