Keskustelu:TV1 Kansainvälinen musiikki

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Onkohan tämmöinen pari vuotta toiminut kahden hengen tuotantoryhmä Yleisradion sisällä itsenäisen artikkelin arvoinen? Eikös Yleisradio ole ollut ja ole täynnä tämmöisiä? Jos tästä tarvitaan erityistä tietoa Wikipediassa, kokooma-artikkeli jollakin yleisnimellä olisi varmasti informatiivisempi kuin tällainen sirpale. Olisin jo tehnytkin kokooma-artikkelin alun, mutta Ylen sisäisiä rakenteita tuntemattomana en vielä aloittanut sitä. Ehdotuksia? EDIT: Pohjanheimo on jo tehnyt itsestään laajahkon artikkelin. Jos Cronwallista tehtäisiin vastaava, ehkä riittäisi, että ryhmä mainitaan niissä? --Ulrika 8. maaliskuuta 2008 kello 07.15 (UTC)

Joku yhteisartikkeli voisi olla ihan hyvä. Siliamaav 8. maaliskuuta 2008 kello 08.03 (UTC)

Jos katsotte tarpeettomaksi, poistakaa! Tämä tuotantoryhmä ei ollut vain kahden henkilön muodostama tiimi, vaan sillä oli oma toimitusstatuksensa YLEssä, itsenäinen TV1:n ohjelmajohdon alainen tuotantoryhmä. Monta laajasti katsottua ja kansainvälisesti levinnytttä ohjelmaa Kansainvälinen musiikki tuotti. Toiminta-aikahan ei ollut kovin pitkä. Mutta miten vaan parhaaksi näette.--Poher 8. maaliskuuta 2008 kello 11.35 (UTC)
Olet näköjään tehnyt myös artikkelin TV1:n Viihdetoimitus. Se sentään toimi useamman vuosikymmenen, joten ehkä puolustaa paikkansa, vaikka näin ulkopuolisen näkökulmasta Yleisradio mikä Yleisradio. Yleisö katsoo ohjelmia eikä toimituksia. Harkitse tarkkaan jos teet vastaavia artikkeleita. Sisältä katsoen ne voivat näyttäytyä merkittävämpinä kuin mitä ne objektiivisesti katsoen ovat. --Ulrika 8. maaliskuuta 2008 kello 11.46 (UTC)

Jotain lähteitä tämmöinen ainakin vaatisi. --Harriv 9. maaliskuuta 2008 kello 13.51 (UTC)

Tästä on jo aika mennyt umpeen. Tämän kirjoittaja ei ole kotimaassa lähdetietojen äärellä viikkoon. Laitoin yhden lähteen, mistä tietoja löytyy, mutta sinne pääsevät vain luvan saaneet tutkijat. Kuten kirjoitin aikaisemmin, minulla ei ole mitään poistamista vastaan, jos artikkelin merkittävyys ei täytä kriteerejä. Palaan tähän merkittävyyskysymykseen jossakin toisessa yhteydessä. Se tuntuu olevan hiekkaan piirretty viiva. Kysymyshän käsittääkseni ei voi olla siitä, katsooko yleisö ohjelmia vai toimituksia. Eiköhän sanakirajan tavoitteet ja lähtökohdat pidä olla jossain muualla? Löydän Wikipediasta lukuisia artikkeleita, joitten "faktoihin" ei ole lähteitä.--Poher 11. maaliskuuta 2008 kello 10.48 (UTC)
Se että lähteettömiä tietoja on, ei ole peruste toisen artikkelin lähteettömyydelle. Olennaista minusta on että yksi Yleisradion lyhytaikainen tuotantoryhmä ei mielestäni ylitä merkittävyyskynnystä. Lähteiden pitää muuten olla kenen tahansa käytössä. --Ulrika 11. maaliskuuta 2008 kello 13.03 (UTC)
Lisätään aikaa nyt aluksi viikko, katsotaan löytyykö Wikipedia:Tarkistettavuus tarkistettavia lähteitä. Arkistot ei tosiaankaan kelpaa kun ne eivät ole julkaistuja tai edes julkisia, sitten kun joku tutkija kirjoittaa niiden perusteella kirjan ja julkaisee sen niin tieto on "kelvollista". Useimmissa Wikipedian lähteettömissä artikkeleissa aihe on sellainen että ainakin tietää mistä kirjaston hyllystä lähdettä olisi syytä etsiä. "Naapurin artikkelissakaan ei ole lähteitä" alkaa nykyään olla valitettavan yleinen argumentti.. --Harriv 11. maaliskuuta 2008 kello 21.01 (UTC)
Kaivattuja viitteitä ja lähteitä lisätty. Lehdet löytyvät ko. toimituksista ja suurimmista kirjastoista. Kelpaako? Mutta, kuten sanottu: Poistakaa, ellei mielestänne täytä kriteerejä! Näin kirjoittajana on kovin vaikea arvioida, mikä riittää. Satojatuhansia katsojia joka tv-tuotannolla, joillakin jopa miljoonia.--Poher 24. maaliskuuta 2008 kello 18.18 (UTC)