Keskustelu:Suure-Jaani

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Kunta vai kaupunki[muokkaa wikitekstiä]

Artikkelissa Viljandimaa Suure-Jaania kutsutaan kunnaksi, mutta se on kumminkin luettelossa Viron kaupungeista. --Tappinen 28. huhtikuuta 2007 kello 11.52 (UTC)

Suure-Jaani on hyväksytty Virossa kaupungiksi, vaikka asukasluvultaan pieni onkin. Artikkeli, josta olet saanut tiedon, että Suure-Jaani olisi kunta on ehdottoman väärä.

--Komosol 3.toukokuuta 2007 14.40 suomen aikaa.

Korjaatko tuon Viljandimaan (varsinkin olisi kiva, jos huomaat siellä muitakin samanlaisia virheitä). --Tappinen 3. toukokuuta 2007 kello 11.41 (UTC)

Et ole ymmärtänyt oikein, Suure-Jaani on KAUPUNKI Viljandin maakunnassa. Esim. Mikkeli on kaupunki Etelä-Savon maakunnassa

Anteeksi, en osaa kertoa mitä toivon. Toivoin siis että joku korjaa artikkelin Viljandin maakunnasta - tiesin että yhdessä artikkelissa on virhe (koska ne olivat ristiriidassa), ja sinä nyt kerroit että virhe on siellä. Korjaan sen Viljandimaa-artikkelin nyt itse, tältä osin - jos on muita virheitä, ne jäävät sinne koska en tiedä niistä. --Tappinen 3. toukokuuta 2007 kello 12.22 (UTC)

Kiitos sinulle siitä. -- Komosol

Suure-Jaani-nimisiä paikkoja on vähintään kaksi. Vuoteen 2005 asti Virossa oli olemassa Suure-Jaanin kunta ja Suure-Jaanin kaupunki. Suure-Jaanin kaupunki ja kunta yhdistyivät 16.6.2005 uudeksi Suure-Jaanin kunnaksi ja Suure-Jaanin kaupungista tuli kunnan osa, kauppala (viroksi: vallasisene linn). Kauppala on kylään verrattava kunnan osa, jolla ei ole hallinnollista asemaa. Asia käy ilmi mm. artikkelin lähteistä.--Huhdanjo (keskustelu) 23. heinäkuuta 2015 kello 20.36 (EEST)[vastaa]