Keskustelu:Suomen rukoilevaisen kansan yhdistys

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Loin juuri Suomen rukoilevaisen kansan yhdistyksen sivun yhdistyksen sihteerin ominaisuudessa. Pyydän, että ette poista tätä sivua. "Suomen rukoilevaisen kansan yhdistys ry on maamme vanhimman herätysliikkeen maltillisempaan siipeen kuuluvien tahojen yhdistys. Se järjestää vuosittain heinäkuun toisena viikonloppuna Länsi-Suomen Herännäisjuhlat. Kesän 2008 Herännäisjuhlien pitopaikkana on Kullaan kappeliseurakunta Ulvilassa.

Yhdistys on painattanut kokoelman "Armon lapset veisatkaa" kesällä 2006. Tällä hetkellä kirjasta on myynnissä toinen painos. Neliääninen säestyskirja ilmestyi kesällä 2007. Virsien sanoitusten nykyaikaistamisesta vastaavat muusikko Jaakko Löytty ja hänen vaimonsa runoilija Kaija Pispa.

Jos haluat tutustua lähemmin Suomen rukoilevaisen kansan yhdistykseen, voit siirtyä yhdistyksen omalle sivustolle URL:ssa www.rukoilevaistenkirjat.fi, jonne on suora linkki seuraavasta [1]. Tämän sivuston tarkoituksena on esitellä hengellistä kirjallisuutta nykyajan ihmisille, jotka tarvitsevat koeteltua luettavaa etsintänsä tueksi.

Rukoilevaisten piirissä on vanhastaan käytetty hengellistä kirjallisuutta. Vieläpä liikkeeseen kuuluvat maallikotkin ovat painattaneet kristikunnan klassikkoja suomen kielellä. Luettujen kirjojen joukkoon kuuluvat myös saarnakirjat eli postillat, joissa on selitetty kaikkien kirkkovuoteen kuuluvien sunnuntaipäivien Raamatun tekstit." Marjattahe 18. lokakuuta 2007 kello 14.25 (UTC)Marjattahe 18. lokakuuta 2007 kello 14.34 (UTC)

Eipä tätä poisteta. Perinteiset herätysliikkeet ovat merkittäviä. --Ulrika 18. lokakuuta 2007 kello 14.37 (UTC)

Lupaava artikkeli -ehdotus[muokkaa wikitekstiä]

Tämä osio on arkisto. Älä muokkaa tätä osiota.

Kun on tullut kehitettyä lupaavaksi tämän toisen järjestön artikkeli ( Länsi-Suomen Rukoilevaisten Yhdistys ), niin kehitinpä tasapuolisuuden nimissä myös tätä toista rukoilevaisyhdistyksestä kertovaa artikkelia. Runko on suurinpiirtein sama kuin tuossa toisessakin, toiminnassa on sisältöä vähemmän johtuen ihan siitä että tämä järjestö on pienempi ja sen toiminta siis vähäisempää.--Kirkhakkinen (keskustelu) 3. huhtikuuta 2012 kello 12.01 (EEST)[vastaa]

Mulle kelpaa. --PtG (keskustelu) 5. huhtikuuta 2012 kello 10.02 (EEST)[vastaa]
KannatanJ.K Nakkila (keskustelu) 6. huhtikuuta 2012 kello 13.56 (EEST)[vastaa]

Merkkaan ja arkistoin. Gopase+f (keskustelu) 7. huhtikuuta 2012 kello 13.01 (EEST)[vastaa]