Keskustelu:Suomen Kylät

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Artikkelin nimessä on ry, koska järjestöstä käytetään nimeä yleensä muodossa Suomen Kylätoiminta ry erotukseksi yleisnimikkeestä Suomen kylätoiminnasta, joka tarkoittaisi Suomessa harrastettavaa kylätoimintaa. Mikäli kirjalliset lähteet osoittavat, että arvioni käyttötavasta on toinen, muutettakoon uudelleenohjaus toisin päin. Yhdistyksen virallisessa nimessä (tarkistettu tänään yhdistysrekisteristä) kumpikin sana kirjoitetaan isolla. --Ville E. 24. heinäkuuta 2006 kello 08.07 (UTC)

Jaha - yleinen käytäntö näyttää jyränneen kirjalliset lähteet. No menköön, eipä tuossa nimessä tarkemmin ajatelleen suurta sekaantumisen vaaraa ole täällä W:ssä. --Ville E. 31. heinäkuuta 2006 kello 16.19 (UTC)


Luetteloiden paikka[muokkaa wikitekstiä]

Hyvä, että nuo kylätoiminnan maakunnalliset organisaatiot on lueteltu. Suomen kylätoiminta ry:llä on kuitenkin kolme selkeästi erillistä jäsenryhmää, kuten artikkelista ja nettisivuiltansa ilmenee. Maakunnallisten luettelo voisi olla tekstissä niin kuin nyt. Mallineeseen se ei oikein ole hyvä, koska silloin muut organisaatiot (maaseudun kehittämisyhdistykset ja valtakunnalliset jäsenjärjestöt) eivät olisi mallineessa. Tämä kolmijako on SYTY:n säännöissä selkeästi sanottu ja tiedän ohjelmatyöryhmän jäsenenä (p... kun joutuu viittaamaan edes keskustelussa sisäpiirin tietoon), että tulevaisuuden suunta on enemmänkin toisen ja kolmannen jäsenlohkon suuntaan kuin että Suomen kylätoiminta ry olisi vain kylätoiminnan valtakunnallinen liitto - suuntana on paikalliskehittäjien yhteisorganisaatio. Siis pitkä luettelo tekstiin, ei mallineeseen. Maakunnallisista voisi tehdä oman luettelosivunsa Maaseudun kehittämisyhdistysten tapaan. --Ville E. 16. elokuuta 2007 kello 17.49 (UTC)