Keskustelu:Slim Thug

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Miten tätä pitää parantaa?? Afroseppo 31. heinäkuuta 2007 kello 13.45 (UTC)

mitä tarkoittaa "Hän on vähemmän suosittu Amerikkalainnen hip-hoppari."?--Teveten 31. heinäkuuta 2007 kello 13.53 (UTC)
Jos hyvän haluat, niin ota mallia vaikka suositellusta sivusta Magnus Uggla (suositellut sivut on just sitä varten että niistä voi katso minkälainen on muiden mielestä hyvä artikkeli vaikkapa pop-artistista). Mutta ensihätään: oikeinkirjoitus kohdalleen (missä sanoissa on iso alkukirjain ?), teksti kunnon yleiskielelle (featuringit, musavideot ja sinkut ei ole sitä suomenkieltä jota käytetään sanakirjoissa), paksunnokset kohdalleen (niitä on liikaa). Siitä se alkaa. Yst.terv. --Tappinen 31. heinäkuuta 2007 kello 13.55 (UTC)

Onko nyt hyvä??[muokkaa wikitekstiä]

Onks hyvä??!! Kommentin jätti Afroseppo (keskustelu – muokkaukset).

OK--Teveten 31. heinäkuuta 2007 kello 14.20 (UTC)

Linkit[muokkaa wikitekstiä]

Mites nuo YouTube-linkit keskellä artikkelia ? On ollut tapana laittaa ulos wikipediasta menevät linkit artikkelin loppuun, ja YouTube ei ole aina ollut suositelluimmissa linkkauskohteissa kun sinne joskus eksyy luvattomasti tekijänoikeuden alaista materiaalia. --Tappinen 31. heinäkuuta 2007 kello 14.26 (UTC)

Oon muokannu niin hyväks kun osaan[muokkaa wikitekstiä]

Onks nyt hyvä?? Enempää en osaa. Afroseppo 31. heinäkuuta 2007 kello 19.31 (UTC)

Syntymäaika?[muokkaa wikitekstiä]

Kyllä artikkeli on nyt aika hyvä. Löytäisitkö mistään syntymäajalle virallista vahvistusta? Es.Wikipediassa näkyy olevan eri päivä ja vuosi. Korjasin tässä artikkelissa eilen en.Wikipedian mukaiseksi, mutta onko sekään oikein? Otin muuten pois kohdan Katso myös ja sieltä ne muiden artistien nimet. Niitä ei ole tapana luetella, sillä ne löytyvät luokituksen kautta. --Ulrika 1. elokuuta 2007 kello 06.29 (UTC)