Keskustelu:Skinhead

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Maahanmuuttajien yrittäjähenkisyys artikkelissa[muokkaa wikitekstiä]

Viitaten palautukseen: teksti ei vastaa kysymykseen, millä maahanmuuttajien yrittäjähenkisyys ja artikkelin aiheena olevien skinheadien rasistisuus kytkeytyvät toisiinsa. Noin yleensä kansantaloudessa yrittäjien lisääntymisen ajatellaan lisäävän, ei vähentävän työpaikkoja. Väkiluvun muutos on tosiasia, mutta myöskään sitä ei ole millään loogisella tavalla kytketty artikkelin aiheeseen. Uudella muotoilulla teksti voisi olla OK, nyt ei ajatus kanna: vastaus on haluttu lisätä artikkeliin ennen kuin kysymyskään on selvillä.--Riisipuuro 7. huhtikuuta 2008 kello 06.06 (UTC)--

Pointtina noissa lisäyksissä oli ymmärtääkseni todistaa skinheadien väite maahanmuuttajien viemistä työpaikosta myytiksi/virheellisiksi, mutta muotoilua voisi toki parantaa, jotta tuo pointti välittyisi paremmin.--kalamies 7. huhtikuuta 2008 kello 06.45 (UTC)
No kyllä se varmaan nyt menettelee, vaikka työpaikat lienevät vain yksi ko. ryhmän "peruste" rasismille. Olisi parempi ensin kartoittaa ne perustelut, ja sen jälkeen niiden todellisuuspohja. Näissä hivenen arvolatautuneissa artikkeliaiheissa kannattaa olla suhteellisen tarkkana tekstin suhteen puoleen ja toiseen.--Riisipuuro 7. huhtikuuta 2008 kello 07.34 (UTC)--
Totta, kyllä noita "perusteluita" pitäisi laittaa lisää, mutta en silti poistaisi noita vanhoja. Toinen ongelma on lähteiden löytäminen.--kalamies 7. huhtikuuta 2008 kello 07.40 (UTC)
Löytäminen ja läpikahlaaminen...--Riisipuuro 7. huhtikuuta 2008 kello 07.49 (UTC)--
Nii, näyttää kyl melko huonolta kun edes sillä ainoalla "perustelulla" ei ole lähdettä, ainoastaan sen kritiikillä.--kalamies 7. huhtikuuta 2008 kello 07.51 (UTC)
Skinheadien rasismin syitä selittelevä osio oli huonosti lähteistetty ja näytti sisältävän omaa tutkimusta. "Skinheadit ovat väärässä" -tyylinen lähteistetty mutta omana tutkimuksena koostettu valistustyö taas ei ole Wikipedian tarkoitus, vaikka onkin arvokasta Wikipedian ulkopuolella.--217.112.249.156 22. toukokuuta 2008 kello 22.25 (UTC)