Keskustelu:Six Feet Under

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Käänsin yhtyettä koskevan artikkelin en-wikipediasta ja lisäsin hieman tietoa, mutta kuten varmaan huomaatte, tarvitsen vielä apua. Kuvaa en saanut millään näkymään sivulla, vaikka sellainen ymmärtääkseni Commonsissa on (sama kuva kuin en-artikkelissa). Lisäksi olisin halunnut linkittää "drop d"-termin ja "4:20"-termin englanninkieliseen Wikipediaan, koska sieltä löytyy kohtuullisen hyvät selitykset molemmista. En vain ole varma, onko se sallittua leipätekstissä ja miten se käytännössä tehdään. Alkuperäinen en-artikkeli on siis tämä: http://en.wikipedia.org/wiki/Six_Feet_Under_%28band%29 Kiitos etukäteen ja ymmärtämystä... -Jaakonam

Tuo tapa linkittää enkkuwikiin ei ole hyvä. Vaikka artikkelia ei olisikaan, niin silti pitäisi linkittää suomiwikiin, koska punaiset linkit tarjoavat vihjeen puuttuvasti artikkelista. Jos tarkoitit Image:SFUR.jpg-nimistä kuvaa, niin ei sitä löydy Commonsista; ilmeisesti kuvan lisenssiehdotkin ovat sinne liian "löysät".--ML 12. toukokuuta 2006 kello 15.28 (UTC)
Ok, näin tuollaista linkitystä muutamassa artikkelissa, esim. amerikkalainen jalkapallo, joten automaattisesti ajattelin että näin voisi tehdä. Olet ihan oikeassa tietysti ko. homman järkevyydestä. Musiikin teoriasta olisi hyvä muutenkin saada lisää artikkeleita, mutta oma tietämys ei ihan riitä. --Jaakonam 12. toukokuuta 2006 kello 16.45 (UTC)