Keskustelu:Sisustus

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Artikkeli kaipaa kirjoitusvirheiden korjausta. Myös kohta IKI-levystä kaipaa täsmennystä. Kirjoittaja tarkoittaa todennäköisesti korkeapainelaminaattia.Kommentin jätti A.Toivonen (keskustelu – muokkaukset).

Kaipaisin lähdettä Duratin lämmönkestävyyden tueksi. Www.durat.com ei (viisaasti?) lupaa mitään. DuPontin saman tapaiselle Corian -materiaalille luvataan lämmön kestoa.Kommentin jätti 88.114.27.132 (keskustelu – muokkaukset).

Poistin koko maininnan: ei yhtä valmistajaa voi mainita erikseen, ainakaan näin suppeassa artikkelissa.--Riisipuuro 4. marraskuuta 2007 kello 23.24 (UTC)--

muokattu 24.6 kohtaa -mediakeskus- vastaamaan nykypäivän tilannetta --94.22.34.128 24. kesäkuuta 2009 kello 23.04 (EEST)

Tämä artikkeli on laitettu vastaamaan englanninkielistä artikkelia Decorative Arts. Aiheet eivät kuitenkaan vastaa toisiaan. Vastaava englanninkielinen artikkeli olisi Interior design. Unski13 15. elokuuta 2010 kello 22.00 (EEST)Unski13

Muokkasin hieman: Korvasin luonnonvalo-sanan päivänvalolla. Tässä yhteydessä se on parempi, sillä luonnonvaloa ovat myös tähtien, kuun ja revontulen valo. Lattialamppu > lattiavalaisin (lamppu on valonlähde, valaisimessa on lamppu).

Suomen kielen mukaan huomioida = tehdä huomioita, parempi on ottaa huomioon

Halogeenilamput kuuluvat hehkulamppujen ryhmään ja myös ne menevät myyntikieltoon EU:ssa. Halogeenilamppu onkin yksi palovaarallisimmista lampuista. Lisäksi halogeenilampun valo vääristää sisustuksen värit täydellisesti, esim. sininen muuttuu violetiksi ja punainen oranssiksi.

Tämä on kuitenkin tosiasia:

Entistä useammat ovat kuitenkin ihastuneet puhtaan valkoiseen, sisustuksen värit aitoina näyttävään täyden spektrin päivänvaloon. Se ei ole sinistä, kuten tavanomainen teollisuuspäivänvalo.  –Kommentin jätti Suunnittelija (keskustelu – muokkaukset)

Luonnonvalo on ehkä parempi termi, vaikkei kuun, tähtien ja revontulien valolla juuri ole sisustuksellista merkitystä. Karsin noita muita väitteitä, koska olivat lähteettömiä vahvoja mielipiteitä, jollaiset eivät kuulu tietosanakirjaan. Jokainen fakta vaatii luotettavan, aiheesta riippumattoman lähteen, jollainen ei ole esimerkiksi päivänvalolamppuja aggressiivisesti markkinoiva Ad-Lux Oy / Ilkka Pekanheimo. –Kotivalo (keskustelu) 5. elokuuta 2013 kello 07.09 (EEST)