Keskustelu:Siikajärven vastaanottokeskus

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Merkittävyys ei selviä artikkelista. Vastaanottokeskuksia on/oli tusinoittain. Ne eivät ole merkittäviä tietosanakirjaan itsenäisinä artikkeleina. --Kyseenalaista (keskustelu) 2. marraskuuta 2018 kello 21.31 (EET)

Kannatan säilyttämistä. --Linkkerpar 4. marraskuuta 2018 kello 13.21 (EET)

Symbol keep vote.svg SäilytettäväMahlainen (keskustelu) 4. marraskuuta 2018 kello 16.15 (EET)

En ymmärrä, miksi tilapäistä majoitusta tarjoava tilapäinen fasiliteetti olisi wikimerkittävä, kun pysyvää asumista tarjoavat pysyvätkään rakennukset eivät sitä yleensä ole. Vanha kurssikeskuskiinteistökään ei sinänsä ole merkittävä. Mikään nyt merkityistä riippumattomista lähteistä ei käsittele pääaiheenaan tätä VOK:ta. – Kotivalo (keskustelu) 4. marraskuuta 2018 kello 17.38 (EET)

Samaa mieltä. Ainakaan vastaanottokeskusten ei tule olla ns. automaattisesti merkittäviä. Sen sijaan joku yleisartikkeli (Vastaanottokeskukset Suomessa tms.) voi olla, jossa on lyhyet esittelyt epämerkittävistäkin keskuksista Suomessa.--MAQuire (keskustelu) 4. marraskuuta 2018 kello 18.02 (EET)

Oleskeluluvan saaneiden määrä[muokkaa wikitekstiä]

Poistin artikkelista tiedon keskuksessa asuneiden oleskeluluvan saaneiden määrästä, mutta tieto palautettiin. Turvapaikanhakijan anomuksen kohtalo ei liity mitenkään siihen, missä vastaanottokeskuksessa hän asuu, joten tieto ei mielestäni kuulu tähän artikkeliin. Turvapaikanhakijat vaihtavat muutenkin usein keskuksesta toiseen ja tilanne elää monin tavoin, joten jonkin yksittäisen vuoden numerot ovat paljolti triviatietoa. -188.238.111.108 4. marraskuuta 2018 kello 21.04 (EET)

Uusi, entistä parempi merkittävyyskeskustelu[muokkaa wikitekstiä]

Edellinen keskustelu sekä aloitettiin, käytiin että lopetettiin väärin, koska aloittaja sukkanukkeili, merkittävyyttä ei kukaan perustellut eikä konsensusta säilyttämisestä ollut. Ehdotan poistoa artikkelille Siikajärven vastaanottokeskuksesta, ellei osoiteta että sitä on käsitelty huomattavan laajasti pääaiheena aiheesta riippumattomissa luotettavissa lähteissä. Nyt artikkelissa olevista riippumattomista lähteistä yksikään ei käsittele tätä VOK:ta pääaiheena, jos käsittelee ollenkaan. – Kotivalo (keskustelu) 5. marraskuuta 2018 kello 13.26 (EET)

Päätän kaikki uudelleen aloittamani VOK-keskustelut, koska niistä on vaara muodostua omituisen sekavia, ks. Keskustelu:Turun vastaanottokeskus. Liekö jotain tarkoitushakuisuutta liikkeellä, mutta vaikuttaa että näiden merkittävyyttä ei saa kyseenalaistaa edes vakiomuokkaaja, eikä merkittävyyden perustelutaakka näytä näihin ulottuvan. –Kotivalo (keskustelu) 6. marraskuuta 2018 kello 13.21 (EET)