Keskustelu:Sianliha

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Mikä on numero kolme?[muokkaa wikitekstiä]

Siinä on se ongelma, että tuo kuvan sika on puolalaisittain leikattu. Artikkelin käyttämät kaksi tekstilähdettä ovat kuitenkin suomalaisia, eikä niissä juuri tuota osaa ole erikseen nimetty. Selältä se näyttää, mutta en tiedä käytetäänkö Suomessa sitä nimitystä tuosta osasta. Paras olisi, jos joku tekisi tänne suomalaisen kuvan. --Savir (keskustelu) 12. marraskuuta 2014 kello 23.34 (EET) --Sivullinen (keskustelu) 25. huhtikuuta 2016 kello 18.22 (EEST)

Ilmastokuorma, viitteet[muokkaa wikitekstiä]

Kappaleen "Ilmastokuorma" lähteet ovat epäselvät: viimeisen virkkeen lopussa on viite [8], joka itse asiassa sisältää viittauksen kahteen täysin erilliseen dokumenttiin, joista toiseen ei ole verkkoviitettä ja toiseen on kuollut linkki. Jää epäselväksi, mistä mikin tieto on peräisin.

Samaa asiaa kuin tuossa Defran raportissa, on myös samojen tutkijoiden Cranfield Universityn paperissa Energy and environmental burdens of organic and non-organic agriculture and horticulture, joka löytyy verkosta pfd-dokumenttina https://core.ac.uk/download/pdf/10925252.pdf, ehkä sitä voisi käyttää viitteenä? --Sivullinen (keskustelu) 25. huhtikuuta 2016 kello 18.19 (EEST)