Keskustelu:Siamilainen

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Arkistoitu vertaisarviointi[muokkaa wikitekstiä]

Olen aika uusi käyttäjä, ja mielestäni olen onnistunut artikkelissa aika hyvin. MItä mieltä te oette siitä? Miten sitä voisi parantaa? Onko mahdollisuuksia SS-artikkeliksi joskus? --Raita 14. maaliskuuta 2006 kello 15.43 (UTC)

Ainakaan artikkelin pituus ei ole vielä lähelläkään suositeltujen standardia. Artikkelin tekeminen suositelluksi on aina mahdollista ja vaikka se ei onnistuisikaan, niin yrittäminenkin kantaa hedelmää paremman artikkelin muodossa. --ML 14. maaliskuuta 2006 kello 15.41 (UTC)
Jäin kaipaamaan alkuun jonkinlaista lyhyttä introa ennen varsinaista aihetta, jossa johdateltaisiin itse aiheeseen. Muuten teksti sinänsä hyvää ja selkeää, vaikka kaipaakin vielä hieman hiomista ja muutamassa kohden tarkennusta. --Usm
Nykyinen nimi antaa vaikutelman Siamista kissan kotimaana. Parempi nimi tälle artikkelille olisi Siamilainen (kissarotu). Rodun nimi ei on käsittääkseni pelkästään siamilainen, ei siamilainen kissa. --Spirit 15. maaliskuuta 2006 kello 15.08 (UTC)
Pelkkä "siamilainen" riittäisi artikkelin nimeksi, koska sanalla ei näillä näkymin ole muuta käyttöä. Artikkeliin voisi poimia lisää asiaa muista kieliversioista. Artikkelin pituus ei ole suositelluksi artikkeliksi pääsemisen tärkein edellytys, vaan aiheen käsittelyn monipuolisuus ja selkeys. --Hippophaë 22. huhtikuuta 2006 kello 14.09 (UTC)
Siamilaisesta tulee ainakin allekirjoittaneelle ensin mieleen siamilaiset kaksoset, siksi lisämääre (kissa) tai (kissarotu) on mielestäni tarpeellinen. --Marimba 30. lokakuuta 2006 kello 20.08 (UTC)
Siamilaiset kaksoset ja siamilainen ovat kaksi eri asiaa ja kirjoitetaankin eri tavoin, joten määrettä on turha väkertää. --Tve4 30. lokakuuta 2006 kello 20.09 (UTC)