Keskustelu:Sheryl Crow

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Aika erikoinen sattuma, mutta kirjoitin juuri tästä aiheesta nyt viimeisen tunnin aikana artikkelin ja siitä ehdittiinkin tehdä kirjoittaa jo, että ei voinut tallentaa, työtä hukkaan. ;P Olen miettinyt, että voiko näin samanaikainen juttu käydä, mutta nähtävästi voi. --Kathy 1. syyskuuta 2006 kello 20.11 (UTC)

Jos se on pidempi ja parempi, tallenna päälle. Voihan siitä yhdistellä tarvittaessa osia. Tuo nyt on vain tuollainen levyjen luettelo kirjoitettuna tekstiksi. Artikkeli on tosiaan ollut aika kauan tekemättä artistin suosioon verrattuna, joten aika onneton yhteensattuma :) --Mikko Paananen 1. syyskuuta 2006 kello 20.23 (UTC)
Eiei, kuitenkin samaa tietoa ja joissakin kohdissa tuossa enemmänkin, niin mitä turhia tallentelemaan päälle. Jotakin koitin vain tosiaan lisäillä. Parasta kyllä on ettei enää tyhjää sivua ammota tästäkään aiheesta. :) --Kathy 1. syyskuuta 2006 kello 20.53 (UTC)

Tuo boksissa oleva yhtyeluettelo on kyllä melko kummallinen: lista pääosin sooloartisteja (muutama yhtye seassa), eikä mistään koko artikkelissa käy ilmi, että mikä on hänen yhteytensä noihin lueteltuihin. Vaikuttaa siksi ihan sattumanvaraiselta. --Makevonlake (keskustelu) 25. joulukuuta 2020 kello 23.41 (EET)[vastaa]