Keskustelu:Seksuaalisen hyväksikäytön tapaukset katolisessa kirkossa

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Arkistoitua keskustelua sivulta Wikipedia:Poistettavat sivut.

 • Roomalaiskatolisen kirkon pedofiliaskandaali. Orpo artikkeli, joka olisi paras yhdistää toiseen. --Hautala 19:50 elo 29, 2004 (UTC)
  • Vaikea tapaus - toisaalta ihan asiaa, mutta Roomalaiskatolinen kirkko -artikkelia ei vielä ole ja tuo juttu pelkästään sen otsikon alla olisi aika rankasti puolueellinen. Siihen asti kannatan säästämistä. --Farside 15:56 elo 31, 2004 (UTC)
   • Hieman outo hakusanana. TBone 16:13 elo 31, 2004 (UTC)
  • Aihe kaipaa jotain päivämääriä ja konkreettisia tapahtuma, sitten sen voisi linkata vaikka vuosiartikkeleihin. --Mikko Paananen 16:20 syys 2, 2004 (UTC)
   • Sisältää nyt jonkin verran faktaa, en kannata poistoa. --Mikko Paananen 21:21 syys 5, 2004 (UTC)
  • Näyttää ihan hyvältä nyt. Säilytetään. -- Jniemenmaa 18:05 syys 6, 2004 (UTC)
  • Siirsin artikkelit kun hoksasin oikeinkirjoituksen: roomalaiskatolinen. Urputan lisäksi nimestä. Pedofilia ei varsinaisesti ole rikos vaan lasten hyväksikäyttö on. Nimi on vähän epätarkka. --Hautala 13:12 syys 7, 2004 (UTC) Tarkoitan siis että nimen pitäisi olla jotain sellaista kuin Lasten seksuaalisen hyväksikäytön tapaukset roomalaiskatolisessa kirkossa. --Hautala 15:12 syys 8, 2004 (UTC)

Päätös: Säilytetään.


   • Kannatan viimeistä ehdotusta artikkelin nimeämisestä sillä poikkeuksella, että kirkon nimi on "katolinen kirkko".eksuaalirikokset
   • Voisiko joku ystävällisesti opastaa, millaisin periaattein viittauksia ylä-, rinnakkais- ja alaluokkiin on perusteltua tehdä. Olin laittanut tänne useita yläkategorioita, tyyliin "Lasten hyväksikäyttö" ja Seksuaalirikokset" (muistinvaraisia esimerkkejä), mutta ne on poistettu. Ihan OK, mutta olisi hyödyllistä tietää millainen indeksitermioksa on hyväksyttävä. - N.Nenonen.

5/2006[muokkaa wikitekstiä]

Joku poisti tuosta luokan pedofilia perustellen asiaa "pitäisikö pedofilia luokka littää myös wikipedia opettaja artikkeliin?", jos täällä on artikkeli "seksuaalisen hyväksikäytön tapauksista koulussa" niin kyllä, miksei? Tämä kuitenkin käsittelee pedofiliaa joten luokka on ihan ok. --Seeggesup? 19. toukokuuta 2016 kello 01.16 (EEST)