Keskustelu:See colon, enter colon, pound, pound, pound

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Artikkelin nimi[muokkaa wikitekstiä]

Siirsin artikkelin nimelle Center:pound, pound, pound alkuperäiseltä C:enter:pound, pound, pound -nimeltä. Mutta varmaan parempikin nimi tällä voisi olla. Nimenvaihdos oli tehtävä, koska Commonsissa äänestettiin c:-lyhennyksen käyttöönotosta, joka tulee viemään siis Commonsiin. En-wikissä ko. artikkeli poistettiin. --Stryn 5. tammikuuta 2012 kello 12.19 (EET)

Jaa Kooma ehtikin jo tämän siirtämään paremmalle nimelle. No tämä varmaan onkin sopivin nimi, ellei joku jotain muuta keksi. --Stryn 5. tammikuuta 2012 kello 12.21 (EET)

Mielestäni nimi on paras ”avata” kokonaan, sillä risuaitakin on varattu merkki ja niiden oli pakko olla avattuna jo entuudestaan. Tosin pitäisikö alkukirjaimet olla isolla kuten englanninkielisissä teosten nimissä yleensä? Joku tietysti saattaa kyseenalaistaa artikkelin tarpeellisuudenkin, sillä niin pienestä painoksesta on kyse, mutta vaikea tätä on itsenäisenä julkaisuna minnekään yhdistääkään (toisin kuin esim. single albumiartikkeliin). –Kooma (keskustelu) 5. tammikuuta 2012 kello 12.52 (EET)