Keskustelu:Satulatuoli

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tekijänoikeusrikkomuksesta ei ole kysymys. Tuotan tekstiä ja korjaan sitä edistääkseni istumaterveyttä Suomessa ja ulkomailla.

Teksti on tuotettu yhteistyössä ja olen tuottanut tekstin Sallin kotisivuja varten yhdessä tiimin kanssa.

Toimimme verkostona ja edistämme istumaterveyttä tässä neutraalissa foorumissa.

Olemme vertailleet tietolähteitä ja perustelemme esitettyjä tietoja. Esitämme vaihtoehtoja ja tutkimme mahdollisuuksia esitellä innovaatioita ja istumaterveyttä edistäviä pohdintoja kiihkottomassa ympäristössä.

Keskustelun kärjistäminen ei johda luovaan prosessointiin. Neutraali kriittisyys pitänee yllä kokonaisuudessaan WIKIPEDIAN laatua.

Foorumissa on muutamia puutteita;) Kommentin jätti Ergonomic (keskustelu – muokkaukset).

Asia siinä tapauksessa vilpitön. Wikipedia suhtautuu vakavasti tekijänoikeusrikkomuksiin, koska tarkoituksena on luoda vapaa tietosanakirja. Mikäli (kun) omistat tekijänoikeudet kyseiseen tekstiin, voit luoda artikkelin tänne. Kannattaa kuitenkin tutustua ohjeisiin hyvin muotoillun artikkelin luomiseksi. Muistathan myös allekirjoittaa kaikki kommenttisi neljällä tildellä ~~~~ tai käyttämällä muokkaustilassa toiseksi viimeisintä painiketta ylhäällä löytyvistä muokkauspainikkeista. --Agony 26. helmikuuta 2006 kello 07.58 (UTC)
Muistathan myös, että tuottamasi sisältö Wikipediaan lisensoidaan GFDL:n alle, eli tämän jälkeen kuka tahansa voi käyttää veloituksetta materiaalia missä tahansa. --Agony 26. helmikuuta 2006 kello 08.10 (UTC)

Artikkelista tulee hiukan mainoksenomainen mielikuva, sillä ensimmäiset kappaleet kertovat lähinnä perinteisen istuma-asennon haitoista, eivät satulatuolista. Tyyliin: Perinteinen istuma-asento on surkea. Mutta! Satulatuolin avulla kaikki ongelmat ratkeavat! --Altair 22. heinäkuuta 2006 kello 09.04 (UTC)