Keskustelu:Satu Koivisto

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Mielestäni kyseinen artikkeli on aiheeltaan tarpeeksi merkittävä, onhan kyseessä esim. kaksi teosta julkaissut kirjailija, joka on toiminut myös päätoimittajana useissa aikakauslehdissä. Niin ikään lähdeviitteet ovat merkittäviä: Helsingin Sanomat, Yle Uutiset ja Ilta-Sanomat jne. Nähdäkseni aihetta on käsitelty huomattavan laajasti aiheesta riippumattomissa luotettavissa lähteissä, joten artikkelia voidaan pitää kyllin merkittävänä Wikipediaan. Gari Jugarin (keskustelu) 10. lokakuuta 2019 kello 00.03 (EEST)

Samaa mieltä. Merkittävä.--MAQuire (keskustelu) 10. lokakuuta 2019 kello 07.04 (EEST)

Samaa mieltä, merkittävä. Kyseinen henkilö on toiminut useissa aikakauslehdissä päätoimittajana ja julkaissut kaksi teosta. Lisäksi lähdeviitteet ovat puolueettomiin medioihin. En ymmärrä, miksi aihe ja henkilö ei olisi tarpeeksi merkittävä Wikipediaan. –Kommentin jätti Joonatan2013 (keskustelu (keskustelu – muokkaukset)

Sekä tunnetun kustantajan kautta kirjan julkaisseet (mm. Otava) että päätoimittajat on säännönmukaisesti katsottu merkittäviksi, joten ei mielestäni sovi poistaa suoraan. Laittakoon Pxos poistoäänestykseen, jos ne eivät hänelle riitä. ¬Antilope 10. lokakuuta 2019 kello 11.54 (EEST)

Päätoimittaja ja kirjailija → merkittävyys on aivan selvää. --Elena (keskustelu) 10. lokakuuta 2019 kello 22.50 (EEST)