Keskustelu:Satakunnan maakunta

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Erikoista, että artikkeli on ollut täällä lähes 9,5 vuotta, mutta siinä ei mainittu sanallakaan maakunnan kannalta niinkin oleellista asiaa kuin meri. Ei edes satamia. --Joe K. (keskustelu) 19. tammikuuta 2014 kello 10.47 (EET)

Näköjään löytyi vielä parempi kuin minkä äsken löysin. Melko tarkkaan 7 vuotta oli Neljäs valtiomahti -artikkelissa puhuttu ip:n lisäyksenä kesken kaiken neljännestä säädystä. Joku seulontasysteemi kai nykyisin on voimassa, että tuollaiset jäävät paremmin haaviin, mutta tiedon puuttumista mikään haavi ei tietysti estä. --ETeräs (keskustelu) 19. tammikuuta 2014 kello 11.01 (EET)
Sekä kissan että norsun kokoisia sammakoita, tai näiden kummankin mentäviä aukkoja löytyy tämän tästä milloin mistäkin, samoin kuin sisiliskon kokoisia jostain versiohistorian kätköstä lymyämässä. Silloin kun aloitin muokkaamisen, törmäsin sellaiseenkin ihmeeseen, että Köyliönjärvi Wikipedian mukaan laskee Kokemäenjokeen ([1]).--Urjanhai (keskustelu) 19. tammikuuta 2014 kello 13.22 (EET)
En tsrkoittanut tuota millään pahalla. Se vaan oli hauskaa, kun Liikenne-otsikon alla selostettiin maantiet, rautatiet ja lentokentät, mutta kukaan ei ollut 9 vuoteen huomannut, että on siellä pari satamaakin. Samoin luonnonolosuhteet kerrottiin hienosti, mutta ei huomattu mainita kuinka toiselta laidaltaan maakunta rajautuu mereen. --Joe K. (keskustelu) 19. tammikuuta 2014 kello 22.17 (EET)
No ei siis, tämähän on pienissä osissa muokattavissa artikkeleissa ihan normaalia. Jos joku maakunnan liitto palkkaisi residenssiwikipedistin niin voisi olla eri juttu. Ulkomailla ainakin jollain arkistoilla on jo sellaisia.--Urjanhai (keskustelu) 20. tammikuuta 2014 kello 09.37 (EET)

Teemakartta[muokkaa wikitekstiä]

Teemakartassa taajamien väkiluvusta suurimman väkiluvun luokalla on pienikokoisempi pistesymboli kuin seuraavaksi pienemmällä luokalla. Ping Käyttäjä:Raksa123.--Urjanhai (keskustelu) 29. kesäkuuta 2019 kello 14.26 (EEST)

Nyt Porin ja Rauman merkit ovat suurikokoisimmat. Kartta esittää muuten koko kunnan väkilukua, ja merkki on keskustaajaman kohdalla. --Raksa123 (keskustelu) 2. heinäkuuta 2019 kello 12.06 (EEST)
Oikeastaan olisin varmaan itsekin osannut kaivaa nuo koodista. Koodaustaidottomana olen aika hyvin oppinut puukottamaan tuollaisia yksinkertaisia koodeja kuin wikiteksti niistä muuten mitään ymmärtämättä. Pitää tuon kanssa varmaan harjoitella. --Urjanhai (keskustelu) 2. heinäkuuta 2019 kello 13.37 (EEST)