Keskustelu:Salibandyn I-divisioona

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Artikkelin nimestä[muokkaa wikitekstiä]

Onko Ykkösdivari ihan virallinen nimi? Salibandyliigan nettisivuilla valikkonappulassa lukee kyllä 'Ykkösdivari', mutta sarjataulukoissa lukee I div. eli I divisioona. Salibandyliiton nettisivuilta puolestaan sanotaan: 'Salibandyliiga järjestää liiton pääsarjat, joita ovat miesten Salibandyliiga, naisten Salibandyliiga ja miesten I-divisioona' ei siis 'ykkösdivari' ja vasemmalla olevassa valikossa on kohta 'Sarjat' sieltä menee kohtaan 'pääsarjat' niin lukee 'Miesten 1. divisioona'. Ei siis edelleenkään 'Ykkösdivari'. --Duke 19. huhtikuuta 2007 kello 07.14 (UTC)

  • Käsittääkseni divisioona-termi on virallinen, joten kannatan siirtoa. --Pasini 20. huhtikuuta 2007 kello 16.20 (UTC)
  • Poistin koko 'ykkösdivari' sanan, koska se on arkikielinen ilmaisu. Varjojenpuutarhuri 29. heinäkuuta 2008 kello 10.30 (UTC)

"Silmäkarkkia"[muokkaa wikitekstiä]

Eikös nuo pikkulogot joukkuiden nimien ole hieman liikaa? Ne eivät kuitenkaan varsinaisesti tuo mitään lisäinformaatiota ja samalla omasta mielestäni sotkevat liikaa noita taulukoita. Samaan hengenvetoon ehdotan, että taulukoista jätetään seura sarake kokonaan pois. Tuo kartta puolestaan on hyvä ja selkeä lisä artikkeliin.
-Kapteeni Ruoska 28. lokakuuta 2008 kello 18.06 (EET)[vastaa]

Päivityksiä[muokkaa wikitekstiä]

  • Poistin taulukkomaiset joukkuenimitykset. Korjasin vihreitä karsintasysteemistä. Asiallistin tekstiä. Varjojenpuutarhuri 29. heinäkuuta 2008 kello 10.31 (UTC)