Keskustelu:Saksan ilmavoimat

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Uusi ja vanha[muokkaa wikitekstiä]

Pitäisi pilkkoa kahdeksi erilliseksi artikkeliksi kaksista erillisistä ilmavoimista nähdäkseni, kyse kun ei ole samasta organisaatiosta. -Les 22. heinäkuuta 2006 kello 20.10 (UTC)

Enkkuwikissä ovat kaikki samassa. Sakuwikissä jokainen organisaatio (myös Sveitsi) on omana sivunaan ja Luftwaffe täsmennyssivuna. --thule 22. heinäkuuta 2006 kello 20.16 (UTC)

Dresdenin uhrit[muokkaa wikitekstiä]

"Dresdenin pommitukset" -pääartikkelissa puhutaan noin 20000 - 45000 uhrin määristä, mutta tässä artikkelissa on mainittu vain 450000 kuollutta. Mikäli lukija ei seuraa linkkiä pääartikkeliin, saa uhrien määrästä todella vääristyneen kuvan, joten olisiko ajatusta laittaa tähänkin artikkeliin vähän pienempi (ja samalla todenmukaisempi) luku?  –Kommentin jätti Jackhammer (keskustelu – muokkaukset)

Artikkelin nimi ja aiheeseen liittyvät luokat[muokkaa wikitekstiä]

Olin aikeissa siirtää artikkelin mallineessa ehdotetulle nimelle Saksan ilmavoimat, jolle se mielestäni selkeästi kuuluisikin. Ongelmaksi muodostuu se, että tällä hetkellä artikkeli on luokassa Luokka:Luftwaffe (Bundeswehr), joka taas on luokassa Luokka:Saksan ilmavoimat. Mitä noille luokille pitäisi tehdä? --Prospero One (keskustelu) 30. joulukuuta 2018 kello 22.57 (EET)