Keskustelu:Rock’n’Roll Band

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Aika vähän tavaraa. Roskaa? Enpä tiedä. Mitä mieltä olette, onhan tuossa nuo jäsenten nimet...


Onko yhtyeen nimi oikeesti Rock'n'Roll Band yhteen kirjoitettuna? Vai sittenkin Rock 'n' Roll Band? --Ulrika 20. elokuuta 2006 kello 14.24 (UTC)

Yhtyeen nimi on artikkelissa aivan oikein kirjoitettu. Asian voi todeta mm. levyn kannesta [1] ja yhtyeen ohjelmatoimiston sivulta [2]. --TBone 20. elokuuta 2006 kello 14.55 (UTC)
Levyjen kannet tehdään usein visuaalisista syistä miten sattuu, eli se ei todista mitään. Ohjelmatoimiston sivulla lukee otsikossa yhteen kirjoitettuna, itse tekstissä välien kanssa. --Ulrika 20. elokuuta 2006 kello 15.04 (UTC)
Toisaalta uusi singlekin on nimeltään Rock'n'Roll Fire / Rock'n'Roll Water ja mikään viittaa etteikö tarkoituksena olisi kirjoittaa sana yhteen. Kaverit tuskin ovat perustaessaan yhtyettä tutkineet englannin oikeinkirjoitusta (vähän samaan tapaan kuin eräskin Hurriganes). --TBone 20. elokuuta 2006 kello 15.13 (UTC)
Toisaalta taas levy-yhtiö kirjoittaa enimmäkseen välien kanssa paitsi otsikossa yhteen: http://www.allstarmusic.fi/ Ilmeisesti kukaan ei edes huomaa että kirjoitusasu on milloin mitenkin, eikä virallista muotoa ehkä edes ole. Odottelen nyt tietoa asiantuntevalta taholta. --Ulrika 20. elokuuta 2006 kello 15.29 (UTC)