Keskustelu:Rekku Rescue

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Siis hetkinen! Roskaa, miksi? "...merkitty poistettavaksi välittömästi roskana, koska sen sisältö tai aihe ei sovi tietosanakirjaan". Rekku Rescue ry on viisi vuotta toiminut suomalainen eläinsuojeluyhdistys, jonka kautta on löytänyt SATOJA löytöeläimiä kodin. Jäseniä on lähes parisataa. Wikipediassa on muitakin eläinsuojeluyhdistyksiä. Jos poistamisen syynä on puutokset artikkelin muodossa, niin lisäämisohjeet on kyllä luettu. Ne eivät vain ole niin kovin selkeät, etteikö virheitä jäisi.Kommentin jätti 84.250.12.147 (keskustelu – muokkaukset).

Eihän tässä ole mitään artikkelia, vain kaksi luokkaa? Sellainen on roskaa. Vähän enemmän lihaa luitten ympärille, kiitos. --Myrtti <3 8. kesäkuuta 2007 kello 23.29 (UTC)
No mutta kun joku POISTI sen artikkelin! (Luokat lisäsin myöhemmin, kun luulin, että niistä kiikasti.) Ja artikkeli oli siis tällä sivulla: http://fi.wikipedia.org/wiki/Rekku_Rescue_ryKommentin jätti 84.250.12.147 (keskustelu – muokkaukset).
Siinä oli otsikko ja kaksi luokkaa, ei missään vaiheessa ollut muokkaushistorian mukaan yhtään mitään. Roskaa se on. Nyt näyttää jo paljon paremmalta. --Iltsu 8. kesäkuuta 2007 kello 23.55 (UTC)