Keskustelu:Raymond Franz

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Arkistoidut kommentit vertaisasrvioinnista[muokkaa wikitekstiä]

Raymond Franz[muokkaa wikitekstiä]

Haluaisin parannusehdotuksia tähän henkilöä käsittelevään artikkeliin. Mitä lisätietoja se kaipaa? Poro- 26. toukokuuta 2006 kello 15.59 (UTC)

Minusta artikkeli kaipaisi vielä vähintäänkin toisen kuvan.
Lisäsin kuvan kirjan kannesta. Raymondista ei ole juurikaan muita kuvia kuin tuo, ainakaan tekijänoikeusvapaina. Poro- 30. toukokuuta 2006 kello 09.19 (UTC)

Enemmän tekstiä Taustaa-osioon. Nykyisellään se on lyhyt ja hieman sekava. Tyyliin 5.7.1977 kirjoitetut päivämäärät pitäisi muuttaa muotoon 5. heinäkuuta 1977. --Hsuvanto 31. toukokuuta 2006 kello 08.56 (UTC)

Luin tuon alkukappaleen ja se herätti muutamia kysymyksiä: Miksi hän erosi jehovan todistajista? Miksi hänet tunnetaan juuri entisenä jehovan todistajan, onko hän esimerkisi kriitisoinut heitä tjsp? Nämä asiat varmasti selviävät itse artikkelissa, mutta alku tuntuu nyt vähän tylsältä. --Jniemenmaa 31. toukokuuta 2006 kello 09.27 (UTC)

Kävin muuttamassa päivämäärät oikeaan muotoon, tein muutaman tarkennuksen johdantoon ja viilailin sitä hieman. Toivottavasti se on nyt parempi. Kommentteja saa antaa ;) --Poro- 1. kesäkuuta 2006 kello 16.25 (UTC)

En tiedä jehovan todistajista enkä myöskään kyseisestä henkilöstä mitään, mutta hieman pistää hymyilyttämään, kun vertaisarvioinnin kohteena olevan artikkelin ensimmäisenä lauseena on nyt kaksi viikkoa komeillut jotta: "Raymond Franz on eräs tunnetuimmista entisistä Jehovan todistaja." ... muutenkin kieliasua voisi reippaasti parannella, eli kaipaa vielä oikolukemista. Tietoahan artikkelissa muuten on paljon ja mielenkiintoista, ja lähteetkin näyttäisi olevan jotakuinkin kunnossa. --Litami 16. kesäkuuta 2006 kello 17.38 (UTC)

Tässä taas huomaa miten sokeaksi omalle tekstilleen tulee. :D Kävin korjaamassa tuon. Toivottavasti joku käy oikolukemassa tekstin koska omaa tekstiään on mahdotonta oikolukea kunnolla. Poro- 18. kesäkuuta 2006 kello 06.35 (UTC)

Muokkasin artikkelin kieltä hieman paremmaksi. Jalaakso 4. heinäkuuta 2006