Keskustelu:Quincy Wright

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Siirsin artikkelin "Sodankäynnin historian kokonaisuus" sisällön tähän artikkeliin, koska se ja tämä koostuivat vain Quincy Wrightin kirjan käsittelystä. Jos Quincy Wrightista henkilönä tulee myöhemmin syytä kirjoittaa enemmän, kirjasta kertovan osan voisi siirtää omaksi artikkelikseen. Elrith 5. toukokuuta 2006 kello 12.10 (UTC)

Nyt on ongelmana se, että artikkeliin Sodankäynnin historian kokonaisuus on tehty jälkikäteen korjauksia, jotka edustavat uudemman tutkimuksen käsityksiä, mutta voivat olla ristiriidassa Quincy Wrightin teorioiden kanssa. Wright ei taatusti kirjoittanut mitään ydinsodasta tai meemiteoriasta. Tähän artikkeliin kannattaisi ehkä tuoda joku Sodankäynnin...artikkelin varhainen versio, jota ei olla vielä laajalti muokkailtu.217.30.179.130 5. toukokuuta 2006 kello 12.14 (UTC)

Ne pitäisi yksinkertaisesti poistaa, koska ilman lähdeviitteitä ne edustavat uutta tutkimusta. Merkitsen artikkelin parannusta kaipaavaksi. Elrith 5. toukokuuta 2006 kello 12.18 (UTC)

Poistettu Wrightiin liittymätön lähteetön spekulaatio ja uusi tutkimus: kappaleet Sodankäynnin viidennen vaiheen ominaisuuksia (vrt. tekstiä: "Viides sodankäynnin vaihe, postmoderni sodankäynti, on ennakoitavissa ...") ,Sodankäynnin viides, postmoderni vaihe (vrt: "Kun Wrightin teos perustuu pääosin vuosiin 1926 - 42, voidaan esittää, että on muodostumassa myös viides sodankäynti, postmoderni sodankäynti. Sen perusta olisi...") ja Systeemilogiikka em. tasojen synnyn takana (Wrightiin liittymätöntä lähteetöntä tekstiä).--Riisipuuro 18. heinäkuuta 2007 kello 23.58 (UTC)--

"Uutta tutkimusta"[muokkaa wikitekstiä]

Eiköhän sovita niin, että isoisän aikana 1940-luvulla tehty tutkimus ei ole enää "uutta tutkimusta"? Auru Aro 15. kesäkuuta 2006 kello 10.41 (UTC)