Keskustelu:Puupellettitehtaat Suomessa

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Valmistajatietoja[muokkaa wikitekstiä]

http://www.pelletforum.com/modules.php?op=modload&name=News&file=index&catid=&topic=30&allstories=1

Linkkien oikaisu[muokkaa wikitekstiä]

Linkkien oikaisu oli turhaa, koska periaatteessa kunnat ja kaupungit pitäisi erottaa paikkakunnista kuitenkin tulevaisuudessa. Näin pystyttäisiin kuvaamaan kunta täsmällisesti varsinkin kun kunnat yhdistyvät ja tulee laajoja ja hahmottamattomia kuntia. Kommentin jätti Hesburger Lahti Renkomäki (keskustelu – muokkaukset).

Suunnituskentän poistaminen[muokkaa wikitekstiä]

Suunnistuskentän poistaminen oli turha, koska tarkoituksena on osoittaa toimiala. Näin ollen seurauksena on keskeneräisten osioiden muokkauskiistat merkittävyyden perusteella, koska konteksti hävitetään. Kommentin jätti Hesburger Lahti Renkomäki (keskustelu – muokkaukset).

Suunnistuskenttä jossa oli 3 toimivaa linkkiä yrityksiin ja ~10 linkkiä uudelleenohjauksiin takaisin tähän artikkeliin on turha. Kontekstiä ei ole, jos ei ole artikkelia. —Tve4 (Gblk) 1. maaliskuuta 2008 kello 18.44 (UTC)
Konteksti valmistuu puolen viikon kuluessa, mikäli kontekstin tyhjentäminen lopetetaan. Hesburger Lahti Renkomäki 1. maaliskuuta 2008 kello 18.52 (UTC)
Tee konteksti ensin valmiiksi, ja sitten malline. Kontekstia ei ole vielä, mallinetta ei vielä tarvita. —Tve4 (Gblk) 1. maaliskuuta 2008 kello 18.53 (UTC)
Kontekstia ei voi saada valmiiksi, koska sen osia poistetaan jatkuvasti.
  • Malline, jossa on lähes pelkästään linkkejä uudelleenohjauksiin sekä muuhun aiheeseen liittymättömään kuten paikkakuntiin, on täysin turha. Mallineella on tarkoituss siirtyä eri artikkeleiden välillä eikä palata takaisin samaan artikkeliin. Tehtaista on jo luettelo artikkelissa Puupellettitehtaat Suomessa. —Tve4 (Gblk) 1. maaliskuuta 2008 kello 18.47 (UTC)
Näihän asia ei ole. Käy läpi koko mallinne niin huomaat eron. Hesburger Lahti Renkomäki 1. maaliskuuta 2008 kello 18.50 (UTC)
Kävin. Mallineessa oli kaksi linkkiä puupellettitehtaisiin, loput Vapo Energiaan, paikkakuntiin sekä ohjaussivuille jotka johtivat artikkeliin Puupellettitehtaat Suomessa. Eli malline on turha, koska suurin osa sen linkeistä ei johda mihinkään, ainoastaan uudelleen yhteen ja samaan artikkeliin. Mallineen voi tehdä, jos kaikista siinä mainituista tehtaista on artikkelit, mutta ohjauksiin ei tule linkittää. —Tve4 (Gblk) 1. maaliskuuta 2008 kello 18.53 (UTC)
Tee hieman huolellisempaa työtä Vapo Energia, Biowatti, Versowood! Hesburger Lahti Renkomäki 1. maaliskuuta 2008 kello 18.58 (UTC)
Kävin. Mallineessa oli kaksi linkkiä puupellettitehtaisiin, loput Vapo Energiaan, paikkakuntiin sekä ohjaussivuille jotka johtivat artikkeliin Puupellettitehtaat Suomessa. Eli malline on turha, koska suurin osa sen linkeistä ei johda mihinkään, ainoastaan uudelleen yhteen ja samaan artikkeliin. Mallineen voi tehdä, jos kaikista siinä mainituista tehtaista on artikkelit, mutta ohjauksiin ei tule linkittää. —Tve4 (Gblk) 1. maaliskuuta 2008 kello 18.53 (UTC)
Kannattanee katsoa myös luokka http://fi.wikipedia.org/wiki/Luokka:Suomen_polttopuupellettitehtaat 85.131.34.174 1. maaliskuuta 2008 kello 19.44 (UTC)
Edellä Tve4 ehdottaa, että konteksti luodaan valmiiksi ensin ja sitten artikkelit. Nyt pitäisi tehdä artikkelit ensiksi ja sitten vasta konteksti. Toisin luokkien, suunnistuskenttien ja mallinteiden poistaminen on kontekstin hävittämistä. Lisäksi suunnistuskenttien hävittäminen vaikeuttaa sisarartikkelin täydentämistä samanlaiseksi kuin täydellisin vertauskohtansa. Artikkeloituna on Vapo Energia, Luoman Puutuote, Versowood sekä Biowatti. Kaikista ei kannata tehdä omaa artikkeliaan, vaan asia pitää varmistaa ensiksi, riittääkö kappale. Konteksia hävitetään moderoimalla ennen kuin se on edes sen verran valmiina, että siitä voidaan keskustella. 85.131.34.174 1. maaliskuuta 2008 kello 19.39 (UTC)


Mallinteen poistaminen[muokkaa wikitekstiä]

Mallinteessa oli tehtaita, joita ei oltu ehditty vielä siirtää taulukkoon. Mallinteen poistaminen vaikeuttaa sisaratikkeleiden kirjoitusta. Hesburger Lahti Renkomäki 1. maaliskuuta 2008 kello 19.13 (UTC)

Helsingin Energiaan liittyvän viittauksen poistaminen oli tarpeetonta, koska juuri nyt nimenomaan keskustellaan siitä, miten Helsingin Energian fossiilisten polttoaineiden päästöjä voitaisiin vähentää. Yksi esimerkki eteläsuomalaisesta kombivoimalasta on Kymijärven voimala Lahdessa. Kommentin jätti Hesburger Lahti Renkomäki (keskustelu – muokkaukset).

Otsikkoja ei linkitetä, sen poistin, koska tekstissä oli HE jo linkitettynä. Vai mitä tarkoitat? —Tve4 (Gblk) 1. maaliskuuta 2008 kello 18.44 (UTC)