Keskustelu:Pumppulohja

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tekstin tekijänoikeudet[muokkaa wikitekstiä]

Artikkelin teksti on kopioitu yrityksen nettisivuilta, ja tekijänoikeuksien vuoksi tekstin kopioimiseen tarvitaan lupa. @LkPlWm: Onko sinulla lupa käyttää sivuston tekstiä? Ja otathan huomioon, että Wikipediassa julkaistu teksti on sen jälkeen vapaasti kenen tahansa käytettävissä. -kyykaarme (keskustelu) 19. huhtikuuta 2021 kello 20.53 (EEST)

Koska mitään ei kahden viikon kuluessa tapahtunut, siivosin koko mahdollisesti tekijänoikeuksia rikkovan sisällön pois ja kyseenalaistin samalla merkittävyyden. Sivuhistoriasta löytyy, jos selvitys tekijänoikeuksista saadaan. Vyörykkä (keskustelu) 3. toukokuuta 2021 kello 07.39 (EEST)
Ehdotan, että koska kukaan ei ole merkittävyyyttä kommentoinut, ja artikkelin sisältö on lähes kokonaan poistetu tekijänoikeusongelman vuoksi, niin tästä voisi tehdä ohjauksen sivulle Lohja (yritys), jolloin artikkelin muokkaushistoria säilyy. Tämä yritys on sen Lohja-yrityksen jonkin haaran jatkaja, ja yritysten historia nivoutuu toisiinsa, joten näin lukijalla olisi enemmän tietoa kuin tämä muutaman lauseen tynkä. Jos artikkelin aloittaja selvittäisi tekijänoikeusongelmat tai joku muu haluaisi kehittää artikkelia, niin merkittävyyttäkin voisi sitten tarvittaessa arvioida uudelleen. kyykaarme (keskustelu) 6. toukokuuta 2021 kello 08.24 (EEST)