Keskustelu:Pudotuspelit jalkapallon Euroopan-mestaruuskilpailuissa 2008

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Koska lohkojenkin tarkemmat tiedot löytyvät erilliseltä sivulta, mikseivät voisi pudotuspelienkin? Minä (artikkelin tekijä) olen tehnyt vain alun ja muokkaan artikkelin isommaksi vaikka nyt heti ja merkitsen sopivan lähteen. Kommentin jätti 91.153.3.25 (keskustelu – muokkaukset).

Tietojen pitää nimen omaan olla yksityiskohtaisempia kuin kisa-artikkelissa. Näin ei ollut, kun merkitsin artikkelin roskaksi. --Nro92 1. elokuuta 2008 kello 13.54 (UTC)

Toimii minunkin mielestäni alasivuina varsinkin, jos joku vielä innostuu kirjoittamaan pääartikkeliin kisojen taustoista, jolloin sillä tulisi olemaan aika lailla mittaa. --Lax 1. elokuuta 2008 kello 13.40 (UTC)

Aivan. On hyvä, että tulee artikkeleita eri tapahtumista, sillä jos tämänpituisia tai pitempiä paketteja saadaan kirjoitettua 2010 MM-kisojen tapahtumista ja kaikki tungettaisiin pääartikkeliin (kokoonpanot mukaan lukien), olisi artikkeli kohta jo puolen miljoonan tavun pituinen. Wiki on hyödyllinen näissä juuri siksi, että artikkelin voi pätkäistä pääartikkeliin. --Juusomoro 1. elokuuta 2008 kello 13.44 (UTC)