Keskustelu:Presidentinlinna

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Artikkelissa sanotaan: "Venäjän vallankumouksen aikana se toimi venäläisen sotilas- ja työläisneuvoston päämajana". Venäjällä vallankumouksia on kuitenkin ollut useampia, olisikohan tietoa mihin niistä tässä viitataan? Mahdollisesti molempiin vuoden 1917 vallankumouksiin yhdessä? Bapil 30. joulukuuta 2005 kello 21:33:51 (UTC)

Kiva arvailla kun kukaan välitä lähteistä.

Alle on linkitetty presidentin linnan historiikki, jossa kerrotaan sama samoin muotoiltuna. Arvaisin että siinä puhutaan helmikuun vallankumouksesta. --ML 6. lokakuuta 2006 kello 04.48 (UTC)

Pitäisikö tämä siirtää vaikka nimelle Presidentinlinna (Suomi) tai Helsingin presidentinlinna? Presidentinlinnoja kun on aika monessa muussakin maassa... --Jetman 11. helmikuuta 2007 kello 07.19 (UTC)

Tosiaan, nimenmuutos paikallaan. Liettuan presidentinlinna on nimellä Presidentinlinna (Vilna), pitäisikö tämä sitten olla Presidentinlinna (Helsinki)? Toisaalta onko tasavaltaa, jossa olisi juuri presidentinlinnoja enemmän kuin yksi, eli ts. olisiko järkevämpää laittaa sulkuihin maan nimi..? Kunhan tämä nyt pois tältä nimeltä saataisiin siirrettyä --Silenzio 15. toukokuuta 2007 kello 19.26 (UTC)

Miksi edustusasunto käännetään koko ajan edustustaloksi? Rakennus voi olla asunto vaikkei siinä parhaillaan asutakkaan. Laki sanoo että tasavallan presidentillä on käytössään kolme kiinteistöä, mutta missään ei sanota että presidentin tulee asua näissä nimenomaan Mäntyniemessä. Aikoinaan presidentti Paasikivihän muutti Presidentinlinnaan Tamminiemen sijaan, myös presidentti Halonen on sanonut ettei kaikki tulevat presidentit välttämättä halua asua siellä. -- 20. syyskuuta 2009 kello 16.38 (UTC)