Keskustelu:Petteri Kupiainen

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Artikkelin kehitysehdotuksia[muokkaa wikitekstiä]

Tarkentaisin ainakin seuraavia artikkelissa esitettyjä:

  • Lähteessä (Pelimiehet) ja artikkelissa Kupiainen määritellään puolustajaksi. Hän pelasi kyllä puolustuksessa, lähinnä liberona ja uransa loppupuolella, mutta sanoisin, että hänet pitäisi mainita ensisijaisesti keskikenttäpelaajana, joka on parhaiten hänen rooliaan kuvaava pelipaikka (ks. Jalkapallokirjat Kupiaisen pelikausien ajalta).
  • Gradu-lähde on toimimaton, mutta mielestäni ei ole luotettavaa sanoa, että Kupiainen oli nuorin ulkomaille siirtynyt. Voisin ehkä uskoa, jos sanottaisiin, nuorin ammattilaiseksi ulkomaille siirtynyt suomalainen pääsarjassa jo esiintynyt jalkapalloilija.
  • Suomen cupin voiton lähde on toimimaton. Seurahistoriassa (2005) Kupiainen toteaa itse: ”Cupin loppuottelussa olin katsomossa loukkaantuneena, joten se juhla jäi väliin”. Aika moni ei usko wikipediaan eikä lajiasioista yleensä hyvin vähän ymmärtävän SPL:n tietoihin, niin voi olla että jää Kupiaisen cup-mestaruus uskomatta. Tuota tietoa pitäisi siis jotenkin todistaa oikeaksi.
Ymmärrettäviä termejä olisi mukava käyttää kommunikaatio-ongelmien ehkäisemiseksi. "Keskustelufoorumlogiikka" ei tällainen ole. Fmurto (keskustelu) 22. heinäkuuta 2015 kello 00.24 (EEST)[vastaa]
Voinhan sitä käyttäessäni aina kertoa, mitä sillä tarkoitan eli:
Keskustelufoorumlogiikalla tarkoitan yleisesti esitetyn tiedon lähteistämisen yhteydessä käytettyjä tapoja esittää niitä tietoja, jotka eri keskustelufoorumeilla eivät vaadi mitään lähdettä. Tässä mediassa mielestäni tiedot tarvitsevat uskottavuuden takia viittaukset luotettaviin lähteisiin. Keskustelufoorumlähteistyslogiikkaa käyttävä ei yleensä lähteistä ollenkaan, koska hän tietää olevansa ko. asian osalta aina oikeassa; hän toimii nimimerkillään kuten laajasti alallaan oikealla nimellään tunnettu asiantuntija. Jos keskustelufoorumlogiikkaa käyttävä kuitenkin lähteistää tässä mediassa, se ei yleensä tarkoita, että hän ymmärtäisi lähteistämistä tai lähteen tiedon sisältöä, mutta eihän hänen tarvitsekaan, koska hänen muokkaukset joka tapauksessa ovat aina ok ja noudattavat tämänkin median käytäntöjä. Tiedän toki keskustelufoorumeillakin esitetyn tietoja ja jopa lähteitä, jotka ovat asiallisia ja esittäjä ymmärtää esittämänsä ja mahdollisten lähteiden sisällön. --ACFCjne Kuopio (keskustelu) 22. heinäkuuta 2015 kello 11.12 (EEST)[vastaa]