Keskustelu:Perustuslakivaliokunta

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tähän artikkeliin pitäisi lisätä jotain siitä että toisin kuin monissa muissa maissa, suomessa perustuslakivaliokunta ei ole edes näennäisesti poliittisista puolueista riippumaton elin vaan siellä istuu ihan tavallisia kansanedustajia tekemässä päätöksiä siitä mikä on lainmukaista ja mikä ei.

Pysäköinin valvonta[muokkaa wikitekstiä]

......... Aamu TV ssä . Puhuttiin yksityisestä pysäköinnin valvonnasta.. Kysyisin onko niille annettu oikeus lyhentää vieraspaikkojen pysäköinti aikoja .. Esimerkki .: Menin vantaalle toiselta puolen Suomea kyläilemään jätin auton VIERAS paikalle , ja aamulla siinä oli sakko lappu .. Yksityinen parkkifirma oli lyhentänyt ,vieraspaikan , parkkiajan 4jään tuntiin .. Eikö vieraspaikat ole tarkoitettu,niin että kaukaa tullut vuerailija voi olla yön yli saamatta sakkoja .. Tämä muutos johti siihen että jatkossa ne 3me Vieraspaikkaa on aina tyhjänä ja vieraat yrittää hakeaa täysiltä kadunvarsilta paikkaa autolle

Kappaleen "Arvostelua" tarkoituksenmukaisuus?[muokkaa wikitekstiä]

Kyseinen osio sisältää tällä hetkellä ainoastaan yksittäisen toimittajan mielipiteen perustuslakivaliokunnan yksittäisestä mietinnöstä. Kappale "Keskustelu valiokunnan roolista" sisältää jo olennaisen tiedon perustuslakivaliokunnan poikkeuksellisuudesta + sisältää valtiotieteen tohtorin kriittisen näkymyksen asiaan, joka lienee painoarvoltaan merkkitävämpi kuin toimittajan vastaava.

Ultraximus (keskustelu) 1. heinäkuuta 2019 kello 21.38 (EEST)