Keskustelu:Perhe

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

(Ensimmäinen keskustelu)[muokkaa wikitekstiä]

Uusperheet, sateenkaariperheet? Jotenkin tämä artikkeli on hyvin hetero- ja mononormatiivinen ja kaipaisi vähän enemmän esim. polyamorisista perheistä tai plural marriagesista. -Yupik 14. marraskuuta 2006 kello 13.30 (UTC)

(Toinen keskustelu)[muokkaa wikitekstiä]

"Perhe on kahden tai useamman henkilön muodostama yhteisö, jossa usein vähintään kahden yksilön välillä on pitkäaikainen (useimmiten seksuaalinen) kiintymyssuhde."

Muuten totta mutta tämä ensimmäinen lause on enemmänkin kuin kyseenalainen. Jos vaikka poistaisi tuon sanan "vähintään". Minulle tulee siitä ikäviä assosiaatioita, jotka tosin ovat monessa perheessä todellisuutta. Perhe -sanan määritelmään ei kuitenkaan kuulu insesti. Vai voiko tuosta jotain muuta ymmärtää? Jamal 14. tammikuuta 2007 kello 19.14 (UTC)

On olemassa (ja on ollut) kulttuureja ja perinteitä, jossa moniavioisuus on sallittua. --Joonasl (kerro) 14. tammikuuta 2007 kello 19.21 (UTC)

Perheen määritelmä[muokkaa wikitekstiä]

"Perheen muodostavat yhdessä asuvat avio- tai avoliitossa olevat tai parisuhteensa rekisteröineet henkilöt ja heidän lapsensa, jompikumpi vanhemmista lapsineen sekä avio- ja avopuolisot sekä parisuhteensa rekisteröineet henkilöt, joilla ei ole lapsia.". Jompikumpi vanhemmista lapsineen siis yksinhuoltajuus. Lisäksi sanotaan "Lapsiperheitä ovat perheet, joissa kotona asuu vähintään yksi alle 18-vuotias lapsi." aikuisten määrästä ei sanota mitään.--Duke 14. helmikuuta 2007 kello 11.07 (UTC)

(Neljäs keskustelu)[muokkaa wikitekstiä]

Miten niin käsitteenä perhe liittyy vallankäyttöön? Se joka on tämän kohdan kirjoittanut, selittäköön myös sen, miten perhe liittyy vallankäyttöön. Kuka käyttää ja miten? Setalaiset (homot) ja feministit vandalisoivat Wikipediaa. Jokaisessa seksuaalisuuteen ja perheeseen liittyvässä artikkelissa on mukana annos setalaisten propagandaa. Wikipediasta tulee vähitellen setalaisten myötä pelkkä vitsi. 88.114.58.132 17. huhtikuuta 2010 kello 05.14 (EEST)Vastaa[vastaa]