Keskustelu:Paul Brunton

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Joku huolestunut editoija arvelee, että olen siirtänyt tekstiä englanninkielisestä Wikipediasta. Näin ei ole laita ollenkaan; olen lukenut Paul Bruntonia noin 20 vuotta, ja lähteeni ovat kirjahyllyssäni.--Mielikki 21. kesäkuuta 2008 kello 08.45 (UTC)

Tämä huolestunut editoija tosiaankin kaipaa lähteitä, sillä kirjahyllyllesi en pääse niitä tutkimaan. Merkitse lähteet ohjeiden mukaan. --Ulrika 21. kesäkuuta 2008 kello 08.47 (UTC)
Panen lähdeviitteet paikalleen myöhemmin. Tosin se pohja-artikkeli, jota hieman lavensin, oli ilman lähdeviitteitä, joten katsotaan, löytyykö sille lähdeviitteitä. --Mielikki 21. kesäkuuta 2008 kello 09.11 (UTC)
Riittää että kun lisäät tietoja, merkitset samalla lähteet. "Myöhemmin" on aina huono ratkaisu, sillä se unohtuu usein. Helpointa ne on kirjoittaa samalla kun laajentaa artikkelia. Pyritään pitäämään kuitenkin yhden aiheen keskustelu yhdellä keskustelusivulla. --Ulrika 21. kesäkuuta 2008 kello 09.24 (UTC)

Olisi kiva saada Tahra Beystä oma artikkeli Wikipediaan. Voisin kirjoittaa jotain itsekin, mutta jos täällä on parempia Paul Brunton -asiantuntijoita, voi olla parempi, jos joku heistä kirjoittaa.