Keskustelu:Paritus Suomessa

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tekstin neutraaliudessa mielestäni parantamisen varaa mm. "Seksin ostaminen ihmiskaupan uhreilta on ollut vuoden ajan rikos, mutta poliisit eivät vaivautuneet tutkimaan seksin ostajia..". Lisäksi muutenkin tuntuu, että artikkelin kirjoittaja pyrkii kätkemään omaa arvosteluaan viranomaisia kohtaan vetoamalla Helsingin sanomien artikkeleihin "Jos ostajat loppuisivat, niin toimintakin lakkaisi. Helsingin Sanomien mukaan uusi seksinostokieltolaki vaikuttaa täydeltä sudelta, koska poliisi ei edes yritä valvoa sitä". --MiPe (wikinät) 21. toukokuuta 2008 kello 15.20 (UTC)

Epäilemättä näin, mutta Helsingin Sanomien esittämänä noin kärkevä kritiikki on kyllä maininnanarvoinen. -- Piisamson 21. toukokuuta 2008 kello 15.24 (UTC)

Viro ja Venäjä[muokkaa wikitekstiä]

Piisamson, vaikka Viro ja Venäjä eivät ole Suomessa, mielestäni teksti jonka poistit[1] ansaitsee paikkansa artikkelissa, koska lähes kaikissa Suomen paritusjutuissa jäljet johtavat päätekijöiden osalta Venäjälle ja Viroon. Watti 21. toukokuuta 2008 kello 16.10 (UTC)

Suomen parituksen _liittymisen_ esittäminen Viron ja Venäjän toimintaan on varmaankin sopivaa. Nykyisessä artikkeliversiossa tästä yhteydestä onkin lyhyt maininta. Sitä voisi jotenkin yleisluontoisella tasolla laajentaa. Mainitussa poistetussa tekstissä täysin tähän artikkeliin sopimatonta on Viron tilanteesta puhuminen vain Viron kannalta. --Aulis Eskola 22. toukokuuta 2008 kello 11.00 (UTC)

Artikkeli ei ole kokelma uutisia[muokkaa wikitekstiä]

Tietosanakirja-artikkeli ei ole kokelma uutisia. Jos todella haluaa kirjoittaa tästä artikkelin, voisi aloittaa tutustumalla vaikka siihen mitä seuraava teos asiasta sanoo: Anna Kontula: Prostituutio Suomessa 2005. SEXPO säätiö. . --Joonasl (kerro) 22. toukokuuta 2008 kello 06.12 (UTC)

Mitä Suomen laki sanoo[muokkaa wikitekstiä]

Kuten muokkauksissa oli jo tehtykin, lakitekstiä ei varmaakaan kannata kopioida tänne. Mutta pitäisikö johonkin pistää kuitenkin suora linkitys lakitekstiin? --Aulis Eskola 22. toukokuuta 2008 kello 11.45 (UTC)

Lisäsin sen viitteisiin. --Joonasl (kerro) 22. toukokuuta 2008 kello 11.51 (UTC)