Keskustelu:Paperikone

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

"Konetta ovat huoltaneet Tampereen Teknillisen yliopiston paperikonetekniikan opiskelijat" Eikös asia ole niin, että Mantaa on hoitanut nimenomaan Puunjalostakilta Teknillisestä korkeakoulusta, Otaniemestä? T: PuuJK

Vesi- ja massankäsittely[muokkaa wikitekstiä]

Paperikoneen toimintaanhan olennaisena osana kuuluu kiertovesijärjestelmät, massankäsittely, hylynkäsittely sekä lyhyt kierto. Pitäisikö ne lisätä tähän artikkeliin myöhemmin vai kuuluisiko ne jonnekin muualle? MMaukas 24. joulukuuta 2007 kello 21.48 (UTC)

Tässä kirjoituksessa on aika paljon sekä kielivirheitä että asiavirheitä. On nyt muutakin tekemistä kuin ruveta tuo uudelleen kirjoittamaan. Pyytäisin kuitenkin arvon kirjoittajia laskemaan ja lukemaan sen verran, että korjaisitte tämän lauseen karkeat virheet pois:

"Viira tai viirat kulkevat erilaisten vedenpoistoelementtien yli, jolloin massassa olevasta vedestä poistuu noin 20 % ja massa muodostuu märäksi paperirainaksi, jossa kuidut on pyritty saamaan mahdollisimman konesuuntaisiksi perälaatikon ja viiraosan välisen suihkusuhteen avulla."

Terveisin, Pekka Komulainen, Paperitekniikan Yliopettaja (Emeritus).  –Kommentin jätti Pekka Komulainen (keskustelu – muokkaukset)