Keskustelu:Panssarivaunutyypit

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Mikä riivaa ja ketä?

[muokkaa wikitekstiä]

Ihan vaan tiedoksi sille joka merkitsee tämän roskaksi koko ajan.. Voisitko lopettaa sen koska ymmärtääkseni Wikipedian tarkoitus ei ole hävittää jo olemassa olevaa tietoa vaan tuoda sitä lisää.. Ps.Masa-92

Samaa asiaa vaan ei ole tapana kertoa useaan kertaan. Tämän tiedon voi esitellä artikkeleissa panssarivaunu, taistelupanssarivaunu jne. --TeVe 2. toukokuuta 2006 kello 18.22 (UTC)
Tätä artikkeli ei ole merkannut kukaan roskaksi. --Harriv 2. toukokuuta 2006 kello 18.23 (UTC)

Suoraan yhdistettävissä: http://fi.wikipedia.org/wiki/Panssarivaunu#Eri_panssarivaunutyypit Tai ei, normaali pääartikkelikäytäntö riittänee. -tKahkonen 2. toukokuuta 2006 kello 19.29 (UTC)

Mihinkäs ne yhdistämistäpät jossain vaiheessa hävisivät? Minusta olisi järkevää laittaa nämä lyhyet kuvaukset panssarivaunu-artikkeliin, ja siitä sitten edelleen jokaisesta tyypistä oma artikkelinsa jos kirjoitusintoa riittää. Tällä hetkellä panssarivaunu-artikkelissa on vain lista tyyppejä, joista jokainen viittaa tähän artikkeliin... --Rakel 3. toukokuuta 2006 kello 05.00 (UTC)

Nimenomaan. Wikipedian tietosanakirja-artikkeli alkaa aina lauseella "XYZ on/ovat.." ja "panssarivaunutyypeistä tuollaista ei järkevästi saa aikaiseksi. --Joonas (kerro) 3. toukokuuta 2006 kello 05.22 (UTC)
Panssarivaunuartikkeli on vaarassa laajentua turhan pitkäksi. -tKahkonen 3. toukokuuta 2006 kello 10.23 (UTC)
No sitten noista eri tyypeistä tulee tehdä omat ala-artikkelinsa, mutta ei kuitenkaan tämän kaltaista artikkelin ja luettelon välimuotoa. --Joonas (kerro) 3. toukokuuta 2006 kello 10.27 (UTC)

No jos joku kertoisi minulle voi luoda artikkelin joka on ohjattu artikkeliin panssarivanu? Ps.Masa-92

En ymmärrä mitä tarkoitat, mutta ohjeita Wikipedian käyttämisestä löytyy täältä.--Joonas (kerro) 3. toukokuuta 2006 kello 09.35 (UTC)

Uusi artikkeli

[muokkaa wikitekstiä]

Olen tehnyt uuden artikkelin Taistelupanssarivaunu

Ps.Masa-92