Keskustelu:Palma (virvoitusjuoma)

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Lisäilkää ja korjailkaa noita Aurinko-tuotteita. Oli niitä enemmänkin mutta en 80-luvulla niin limpparia juonut. --Frank 13. toukokuuta 2006 kello 08.58 (UTC)

Kyllähän tuota Aurinko Jaffaa oli vielä 1990-luvulla myytävänä kaupoissa ja muistaakseni Hartwallin valmistamana. Mietin, että tekisinkö uuden artikkelin Aurinko Jaffa-tuotteesta, vai kannattaisiko mainita tärkeimmät tässä artikkelissa? --Siliamaav 22. huhtikuuta 2008 kello 08.59 (UTC)

Täh? Palma oli lahtelaisen Mallasjuoman valmistama viiden eri virvoitusjuoman sarja.
Millä perusteella "Palma"? Eikös "Aurinko" ollut kuitenkin se yhdistävä tekijä noilla? 82.141.67.208 18. marraskuuta 2013 kello 04.27 (EET)[vastaa]

Kyllä pullon kyljessä luki - oli se sitten ananas, veriappelsiini, appelsiini tai greippi (jotka muistan mummolasta) - aika isolla Palma, ei tuolloin Aurinko eikä varsinkaan Jaffa. Muistan kersana saaneeni palkkioksi esimerkiksi pullollisen ananas Palmaa (halvalla meni lapsityö silloin sukulaisille...). Jos artikkeli on Mallasjuoman Palma-limppareista, ei (myöhemmät) Aurinkojaffat kai siihen kuulu, ainakaan lähteistämättömänä. Jos lähde osoittaa juoman pysyneen samana, eikä koostumuksen muuttuneen nimenmuutoksen myötä (mentaalisesti ulkonäkö ja nimi voi vaikuttaa makuunkin), voi seuraajista kertoa.--Paju (keskustelu) 28. heinäkuuta 2016 kello 02.12 (EEST)[vastaa]

Mallajuoma Banaanipalma[muokkaa wikitekstiä]

Mallasjuomalla oli myös banaani Palma jota tehtiin 60-luvulla ja 70-luvun alussa (parasta kaikista mutta lopetettiin koska oli kalleinta) . Oli myös appelsiini-, ananas-,veriappelsiini-, grape- ja sitruuna Palma. Banaani Palma oli n. 20 penniä kalliimpaa kuin muut Palmat joten se lopetettin. Oli kyllä hyvää, muistan vieläkin maun.