Keskustelu:Painekammio

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Lähteet: ennen kaikkea avoimempia lähteitä pitäisi saada. Eiköhän ammattilehdissä olisi artikkeleita? --Juha Kämäräinen 3. tammikuuta 2007 kello 17.40 (UTC)

On jo löytynyt.

Kippari10

Epätäsmällisyyksiä[muokkaa wikitekstiä]

Tässä ei artikkelissa ei ole oikein laatu kohdallaan.

Siivosin jokin aika sitten vähän karusti tätä ja heivasin epämääräiset lähteet menemään. Se oli ehkä vähän radikaali toimenpide, mutta ajatuksena oli, että tätä pitäisi kirjoittaa aika isosti uudestaan.

Ei ehkä oikein ole hyvä laittaa lähteeksi Mauno Kaivoa tai Sukeltajakurssia, ovat niin epämääräisiä että ei oikein toimi.

Painekammio ei myöskään ole pelkästään sukeltajantaudin hoitoa varten rakennetu laite vrt. mm. alipainekammio tai saturaatiosukellus, jossa kammiota ei käytetä hoitolaitteena.

Lääketieteessä käytetään ylipainehappihoitoja, mutta omat tietoni tästä rajalliset. Hoitoja tehdään tai ainakin tutkitaan myös sukeltajantautia laajemmin.

Sukellus- ja ylipainelääketieteeseen erikoistuneilla lääkäreillä on käsittäkseni oma yhdistys.

Kammioiden jako kiinteisiin siirrettäviin ja asuttaviin on omituinen, mistä mahtaa tulla?

Tyksin kammiota on vaikea sanoa tärkeimmäksi ilman kummempia perusteita.

Mittojen yms. antaminen tässä yhteydessä on hiukan hankalaa, kun kammiot tapaavat olla usien ainakin jollain tavalla räätälöityjä.

Kypärävarusteisiin liittyvä stoori Eiralta on aikamoista tajunnanvirtaa. Kommentin jätti 82.181.55.139 (keskustelu – muokkaukset).

Viitteet ovat sukelluskirjoja, mutta eivät mielestäni oikein hyvät lähteet tähän. Jokisen kirjan ainakin ottaisin pois.Kommentin jätti 82.181.131.134 (keskustelu – muokkaukset).

Eivät varmaan parhaita mahdollisia, mutta parempi kuin lähteetön. Parempi ratkaisu olisi jos etsit luotettavan lähteen ja viitteillä viittaat kohtiin tekstissä. Nykyisen lähteen poisto ei auta oikeastaan ketään. --Opa1974 4. maaliskuuta 2009 kello 15.17 (EET)[vastaa]
Muuten, lisääkö allekirjoituksesi kolmella tilde merkillä kommenttisi loppuun ettei muiden tarvitse:), Allekirjoitus: --~~~~ tuossa alla lisää sen kursorin kohtaan--Opa1974 4. maaliskuuta 2009 kello 15.17 (EET)[vastaa]

Lisäsin muutaman lähteen, syntaksi vähän hakusessa... 82.181.131.134 4. maaliskuuta 2009 kello 22.31 (EET)[vastaa]