Keskustelu:Orava

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Anonyymi kommentoi keskelle tekstiä: "Levinnäisyys KOKO maassa" "tuntomerkit ovat väärät!!" Aiheuttaako mitään toimenpiteitä? --Aulis Eskola 4. toukokuuta 2005 kello 08:47:26 (UTC)

Ylläpitäjät ovat niin säyseitä, että yhdestä häiriköinnistä ei vielä nalli napsahda, mutta muutamasta tulee yleensä parin päivän jäähyt.

Levinneisyys[muokkaa wikitekstiä]

On oravia muuallakin kuin Euroopassa ja Pohjolassa, näin sanoo myös linkattu en:Red Squirrel.

Kysymys: Tietääkö kukaan, hävittääkö orava merkittävästi pikkulintuja? Itse en näin usko.Ukko on päättänyt päästää pihapiirin oravan päiviltä, kun se käy ryöstämässä linnunpöntösta munia tai poikasia.Onhan se raakaa peliä, mutta on sillä oravallakin poikaset pesässä... kommentoikaa, kiitos. stpeter

Orava.[muokkaa wikitekstiä]

Heippa!

Löydettiin pienenpieni eksynyt orava, ja mietitään mitä sille tehdä, kun ei haluta sitä yksikseenkään luontoon lähettää,..

Vai pärjääkö se ilman apua yksin luonnossa? Auttakaa! Kommentin jätti Foc (keskustelu – muokkaukset).

Tämä ei ole mikään keskustelupalsta mutta.. Kyllähän se siellä pärjäävät, erittäin todennäköisesti ainakin, yleensä on vain parempi jättää "hylätyiltä" ja "eksyneiltä" vaikuttavat eläimet rauhaan elleivät ole selvästi loukkaantuneita yms. --Anr 24. heinäkuuta 2006 kello 14.11 (UTC)