Keskustelu:One Piece

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Onko faniäänestys tarpeellinen artikkelissa? -- Velma 21. syyskuuta 2006 kello 17.48 (UTC)

No eipä kaikkia viittäkymmentä ainakaan tarvitse listata. Lehden nimikin lienee Shounen Jump. One Pieceen liittyvät artikkelit ovat keskimäärin aika surkeassa kunnossa muutenkin, mutten viitsi niihen koskea, koskapa en sarjaa alkua pidemmälle ole seurannut. --Louhikärmes 21. syyskuuta 2006 kello 17.53 (UTC)
En ole itsekään tätä sarjaa seurannut, mutta katson kuitenkin että jos saisin tälle artikkelille tehtyä jotain. -- Velma 21. syyskuuta 2006 kello 17.58 (UTC)

Kirjoittelen sitä mukaan kuin kerkeän ja jaksan One Piecestä tänne. Tilanne näyttää jo paljon paremmalta kuin aikaisemmin. -- Snuuseri Kommentin jätti Snuuseri (keskustelu – muokkaukset).

Minäkin voin tänne kirjoitella. Luin näitä One Piece-artikkeleja, ja ei tilanne mitenkään hääviltä näyttänyt... Laura P 1. toukokuuta 2007 kello 19.15 (UTC)Laura P

Onneksi tilanne on parantunut toukokuusta ja nyt One Piece aiheisia artikkeleja on enemmän ja parempi laatuisia kuin aiemmin. Tekemistä kuitenkin riittää vielä. --Snuuseri 22. syyskuuta 2007 kello 17.29 (UTC)

En ole kirjoittanut näitä, mutta one piece getistä (onepieceget.com) sisältää paljon jaksoja ja mangaa englanniksi teksititettynä. HUOM. sis. spoilausta aika rajusti (aikahyppy tapahtunut) pitäiskiö siitäkin laittaa jotain? nimim. Sackboy klo 1. joulukuuta 2010 kello 18:38