Keskustelu:Omavastuu

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Artikkelista lainattua: "taloustieteessä sitä riskiä, joka jää vahinkotapauksessa vahingon aiheuttajan korvattavaksi." Miten niin (kansan)taloustieteessä? Ja vahingon aiheuttajan on oma? --Hartz (keskustelu) 21. heinäkuuta 2014 kello 17.18 (EEST)

Omavastuuosuus voi olla leikkauksissa, joissa ei ole sinänsä riskiä. Niin ja lääkkeissä voi olla omavastuu. --Hartz (keskustelu) 21. heinäkuuta 2014 kello 17.24 (EEST)
Koska tämä on Wikipedian artikkeli, siinä olevia tietoja sopii korjata ja täydentää. Tiedot ovat nyt lähteistettyjä, joten ihmetys kannattaa suunnata ensimmäisen kysymyksen osalta facta-tietosanakirjaan, josta teksti on suoraa lainausta taloustieteen osalta. Omavastuu-termi esiintyy todella monissa maksuissa, mutta en viitsinyt ruveta kirjoittamaan ilman lähteitä sitäsuntätä. Lääkkeiden omavastuu on nyt johdannossa viimeisessä virkkeessä niin, ettei siinä esiinnyt sanaa "lääkkeet". --Pxos (keskustelu) 21. heinäkuuta 2014 kello 17.41 (EEST)
Tuo taloustiedemaininta vaikuttaa hassulta... lääkkeitä ei saa unohtaa. --Hartz (keskustelu) 21. heinäkuuta 2014 kello 17.42 (EEST)