Keskustelu:Olavi Rissanen

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Artikkelin kehitysehdotuksia[muokkaa wikitekstiä]

Tietojen eli koko median uskottavuus edellyttää tämän median käytäntöjen mukaan sitä, että jos joku esitettävä tieto edellyttää lähteistämistä, niin tiedolle on esitettävä lähde. Tässä artikkelissa seuraavien tietojen uskottavuus edellyttää mielestäni luotettavaa lähdettä, mitä artikkelissa ei siis ole nähty tarpeelliseksi kertoa.

Muuttaisin lähteistämistä asialliseksi seuraavien tietojen osalta (lähteille tekisin näin merkittävän urheilijan osalta viitteisiin perustuvan esitystavan; paljon oleellistakin tietoa, ainakin kiinnostavaa tietoa, on tästä pelaajasta vielä kertomatta):

  • Maaottelut tarkentaisin seikkaperäisemmässä lähteessä esitetysti eli A-otteluille vuodet + kertoisin myös OL-, B- ja nuorten maaottelut.
  • Toisena valmentajana –termi ja vuodet on muokkaajan omaa lähteetöntä ”tietämistä”. Lähteistä löytyy tieto ”KuPS:n valmentaja 1989-1994”. Olli taisi olla faktisesti ”vain” 2-valmentajana.
  • Hopeatietojen vuodet on lähteistämättä
  • Esimerkki mielestäni kiinnostavasta pikkudetaljista olisi artikkelista turhana poistettu ansiokkaana jalkapallotietoteoksena tunnetun JP:n pikkujättiläisen esittämä tieto siitä, ettei Olli koskaan voittanut maalikuninkuutta. Kyllä mielestäni tieto on kiinnostava osa pelaajatietoa, sillä top 9 eniten maaleja pääsarjassa pelaajista jokainen paitsi Olli (listan neljäs, 4:n maalimäärä erottuu selvästi alemmista) oli kerran tai useammin maalikuningas. Tiedon olisi voinut esittää hieman paremmin taustoja perustellen. --ACFCjne Kuopio (keskustelu) 25. heinäkuuta 2015 kello 12.36 (EEST)[vastaa]